aviation Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Pamrentah India Breaking News News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Pamrentah Kabeh: Revival lan Reformasi ing Penerbangan India

Pilih basa sampeyan
India Penerbangan
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Sektor penerbangan India, kalebu maskapai penerbangan, bandara, lan layanan sing gegandhengan, ngalami stres finansial amarga pandemi COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pamrentah India wis ngukur langkah-langkah kanggo revive sektor penerbangan sipil India.
  2. Saklawasé Rs. 25,000 crore bakal digunakake kanggo tuwuh lan pangembangan sektor penerbangan sipil sajrone 4 nganti 5 taun sabanjure.
  3. Operasi domestik saiki wis tekan udakara 50% level pra-COVID, lan jumlah kapal angkut nambah saka 7 dadi 28.

Menteri Negara Bagian Menteri Penerbangan Sipil India, Jenderal (Retd.) Dr. VK Singh, mratelakake ing sawijining jawaban tertulis marang Shri MV Shreyams Kumar ing Rajya Sabha dina iki yen asil utama isih ana ing pandemi kasebut.

Rincian langkah-langkah utama sing ditindakake pemerintah kanggo revive sektor penerbangan sipil sajrone wektu kasebut, kalebu, ing ngisor iki:

  • Nyedhiyakake dhukungan kanggo maskapai liwat macem-macem langkah kebijakan.
  • Nyedhiyakake infrastruktur bandara liwat Otoritas Bandara India lan operator pribadi.
  • Promosi investasi pribadi ing bandara sing wis ana lan anyar liwat rute PPP.
  • Nyedhiyakake Sistem Navigasi Udara sing efisien.
  • Liwat Pangaturan Gelembung Udara, upaya digawe kanggo njaga perawatan sing adil lan adil kanggo operator ing sektor internasional.
  • Tarif Pajak Barang lan Jasa (GST) suda dadi 5% saka 18% kanggo layanan Pemeliharaan, Perbaikan lan Overhaul (MRO) domestik.
  • Lingkungan penyewaan lan pendanaan pesawat kondusif wis diaktifake.
  • Rasionalisasi rute ing ruang udara India kanthi koordinasi karo Angkatan Udara India kanggo manajemen ruang udara sing efisien, rute sing luwih cekak lan konsumsi bahan bakar sing luwih murah.
  • Koordinasi karo para pemangku kepentingan kanggo ngrampungake masalah.

Pamrentah uga wis njupuk sawetara langkah kanggo reformasi ing sektor penerbangan sipil ing negara kasebut kanthi nyediakake infrastruktur lan fasilitas kelas paling dhuwur. Promosi investasi pribadi ing bandara sing wis ana lan anyar liwat rute PPP wis kedadeyan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar