24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Qatar Airways Grounds Quarter Of Airbus A350 Fleet

Qatar Airways Entuk Seprapat Fleet Airbus A350
Qatar Airways Entuk Seprapat Fleet Airbus A350
ditulis dening Harry Johnson

Qatar Airways ngarepake Airbus wis nggawe panyebab utama lan mbenerake kahanan sing ana ing ngisor iki kanthi kepuasan Qatar Airways lan regulator sadurunge ngirim pesawat A350 maneh.

Print Friendly, PDF & Email
  • Keamanan lan keamanan para penumpang tetep dadi perhatian utama Qatar Airways.
  • Qatar Airways kerja sama karo kabeh perusahaan penyewaan sing kena pengaruh karo landasan A350 iki.
  • Qatar Airways wis njupuk tindakan kanggo ngasilake armada A330 dadi layanan.

Saliyane mriksa rutin kanggo njaga keamanan lan keamanan para penumpang, Qatar Airways terus ngawasi kanthi ketat kahanan sing penting Airbus Armada A350 ing endi permukaan pesawat ing ngisor cat mudhun mudhun kanthi laju sing luwih cepet. Maskapai iki nggarap regulator kasebut kanggo njaga keamanan para penumpang terus lan adhedhasar basis iki, lan sawise instruksi tertulis sing jelas saka regulatore, saiki ana telung belas pesawat sing didhasarake, kanthi efektif nyopot saka layanan nganti wektu sing bisa ditindakake. ditetepake lan solusi sing memuaskan kasedhiya kanggo mbenerake kahanan sing ndasari.

Qatar Airways Entuk Seprapat Fleet Airbus A350

Keamanan lan keamanan para penumpang tetep dadi perhatian utama Qatar Airways. Maskapai kasebut bakal nindakake kabeh sing bisa ditindakake kanggo mesthekake yen para penumpang ora kepenak kanthi mandhegake pesawat kasebut saka layanan lan bakal ngupayakake golek solusi alternatif kanggo nawakake standar layanan sing biasane kanggo para penumpang. Qatar Airways wis njupuk tindakan kanggo ngasilake armada A330 menyang layanan kanthi efek langsung kanggo nutup kerugian sawetara pengaruh pesawat A350 sing lagi didhasarake lan saiki uga golek solusi liyane.

Saliyane fokus maskapai kanggo nglindhungi reputasine kanggo nawakake pengalaman pelanggan paling dhuwur, Qatar Airways kerja sama karo kabeh perusahaan penyewaan sing kena pengaruh grounding A350 iki sing wis miwiti mriksa pesawat sing kena pengaruh.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker, ujar: "Kanthi pangembangan paling anyar iki, kita kanthi tulus ngarep-arep manawa Airbus ngrampungake perkara iki kanthi perhatian sing dibutuhake. Qatar Airways ora bakal nampa apa-apa kajaba pesawat sing terus nawakake standar keamanan paling dhuwur lan pengalaman lelungan paling apik sing dikarepake para pelanggan. Qatar Airways ngarepake Airbus bakal nggawe panyebab utama lan mbenerake kahanan sing ana ing ngisor iki kanthi kepuasan Qatar Airways lan regulator sadurunge kita ngirim pesawat A350 maneh. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar