24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Administrasi Biden Panjaluk Nyepetake Pembukaan US

Administrasi Biden Panjaluk Nyepetake Pembukaan US
Administrasi Biden Panjaluk Nyepetake Pembukaan US
ditulis dening Harry Johnson

Saben minggu larangan lelungan ing Inggris, Uni Eropa, lan Kanada tetep ana, ekonomi kita kelangan belanja $ 1.5 milyar, sing bakal ndhukung 10,000 lapangan kerja Amerika.

Print Friendly, PDF & Email
  • Industri perjalanan AS nampani rencana kanggo mbukak maneh wates kanggo para plancong sing divaksinasi.
  • Ngganti syarat uji coba saiki karo syarat vaksin bakal dadi langkah mundur.
  • Industri plancongan AS ndhesek AS supaya mbukak maneh para turis internasional kanthi cepet.

Plancongan AS Wakil Presiden Eksekutif Urusan Umum lan Kebijakan Tori Emerson Barnes nerbitake pratelan ing ngisor iki babagan laporan yen Administrasi Biden pisanan bakal mbukak wates maneh kanggo para wisatawan sing divaksinasi:

"Industri perjalanan AS nampani laporan manawa pamrentahan Biden nggawe rencana kanggo mbukak maneh wates kita kanggo para wisatawan internasional sing divaksinasi saka negara-negara sing wis suwe kena pengaruh 212 (f) watesan perjalanan - langkah pertama sing penting kanggo nampani jutaan pengunjung saka sawetara pasar mlebu paling dhuwur.

"Saben minggu larangan lelungan ing Inggris, Uni Eropa, lan Kanada tetep ana, ekonomi kita kelangan belanja $ 1.5 milyar, sing bakal ndhukung 10,000 lapangan kerja Amerika.

"Nalika vaksinasi minangka alat sing penting kanggo ngidini kita mbukak maneh menyang 212 (f) negara, bakal dadi langkah mundur kanggo ngganti persyaratan tes saiki karo syarat vaksin kanggo kabeh negara liya.

"Kita meksa pamrentah supaya maju rencana iki kanggo 212 negara (f) lan nemtokake tanggal pambuka kanthi cepet, luwih-luwih nalika Inggris, umume UE, lan Kanada kabeh njupuk langkah sing padha kanggo mbukak maneh watese para wisatawan sing divaksinasi. lan bangun maneh ekonomine. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar