24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Delta Nerusake Penerbangan Nonstop Atlanta-San José

Delta Nerusake Penerbangan Nonstop Atlanta-San José
Delta Nerusake Penerbangan Nonstop Atlanta-San José
ditulis dening Harry Johnson

Sambungan sing dibalekake karo Bandara Paling sibuk ing Dunia nambah akses global menyang Bandara Silicon Valley.

Print Friendly, PDF & Email
  • Penerbangan sewengi mangkat saka San José jam 10:55 (PST), tekan Atlanta udakara 4.5 jam mengko jam 6:30.
  • Delta Air Lines nggunakake pesawat Boeing 757 nalika penerbangan San José-Atlanta.
  • Layanan Delta Air Lines nundha antarane SJC lan ATL ing taun 2020 amarga pandemi COVID-19.

Wiwit bengi iki, para plancong bakal nikmati akses luwih gampang lan gampang nalika mabur saka San José menyang Atlanta. Pejabat ing Bandara Internasional Norman Y. Mineta San José (SJC) dina iki ngumumake manawa layanan nonstop saben dinane menyang Bandara Internasional Hartsfield-Jackson Atlanta (ATL) diterusake maneh Delta Air Lines sore iki

Delta Nerusake Penerbangan Nonstop Atlanta-San José

Penerbangan sewengi mangkat saka San José jam 10:55 (PST) numpak pesawat Boeing 757, tekan Atlanta udakara 4.5 jam mengko jam 6:30 AM (EST).

Pejabat bandara nuduhake manawa lalu lintas musim panas sing kuwat, penerbangan bali, lan restoran, toko, lan konsesi sing dibukak maneh nuduhake ketahanan kanggo SJC lan mitra bisnis. Nalika Negara Bagian California wis ngilangi sawetara persyaratan COVID-19, para plancong isih diwajibake nganggo topeng, lan Bandara tetep nyengkuyung jarak sosial.

"Layanan bali menyang Atlanta minangka tonggak sejarah kanggo pulih perjalanan," ujare John Aitken, Direktur Bandara Internasional Mineta San José. "Iki minangka resume kaping pindho Delta sajrone pirang-pirang minggu, lan dheweke wis nindakake tugas banget kanggo ngrencanakake lan ngenalake maneh pasar kunci seiring karo nambah volume penumpang. Hartsfield-Jackson Atlanta International minangka bandara paling sibuk ing donya, lan kita seneng sambung maneh karo kutha Atlanta lan jaringan tujuan ing saindenging jagad. ”

Atlanta bali menyang dhaptar layanan udara Delta ing SJC sawise layanan nonstop diterusake menyang Minneapolis-St. Paul (MSP) saka SJC tanggal 19 Juli Delta Air Lines nundha layanan antara SJC lan ATL ing taun 2020 amarga pandemi COVID-19 lan penurunan lelungan sing ana gandhengane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar