24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News Lelungan Rel Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

Topeng wajib bali menyang London Underground

Topeng wajib bali menyang London Underground
Topeng wajib bali menyang London Underground
ditulis dening Harry Johnson

Yen dileksanakake, pangowahan sing diusulake Walikota Khan bakal efektif mbalikke kahanan transportasi umum London dadi kondhisi sadurunge tanggal 19 Juli.

Print Friendly, PDF & Email
  • Topeng sing nganggo tabung bisa dituntut maneh dening undang-undang.
  • Mung masking wajib sing nggawe wong bisa ngamanake transportasi umum maneh.
  • Masker wajib kanggo Inggris mudhun tanggal 19 Juli.

Walikota London Sadiq Khan ndhesek mbalekna masker wajib sing nganggo London Tube, ngupayakake nggawe undang-undang cilik, saengga Polisi Transportasi Inggris ngetrapake lan menehi dendha kanggo wong-wong sing numpak sepur kasebut tanpa maskot.

Walikota London Sadiq Khan

"Kita nyoba kanggo lobi Pamrentah supaya kita ngidini nggawe undang-undang, dadi bakal dadi undang-undang maneh, saengga kita bisa menehi kabar babagan hukuman lan bisa nggunakake layanan polisi lan BTP kanggo ngetrapake iki," ujare Khan. , nambahake yen mung masking wajib sing nggawe wong bakal ngamanake transportasi umum maneh.

Wajib nganggo masker kasebut maneh bakal nggawe masarakat rumangsa luwih aman lan ngajak nggunakake Tube, ujare walikota.

Masker wajib kanggo Inggris mudhun tanggal 19 Juli, sanajan Khan terus-terusan nolak pamindhahan kasebut. Sadurunge 'Dina Merdeka', sing mungkasi nyandhang topeng, dheweke njaluk Transport kanggo London (TfL) kanggo negesake minangka "kondhisi kreta," nggawe buruh TfL bisa njaluk penumpang sing ora tundhuk ninggalake bis utawa sepur.

Yen dileksanakake, pangowahan sing diusulake Walikota Khan bakal efektif mbalikke kahanan transportasi umum London dadi kondhisi sadurunge tanggal 19 Juli. Sanajan ngirangi watesan, udakara rong pertiga wong diwasa ing Inggris isih ngrencanakake terus nganggo topeng, miturut statistik resmi. Jumlah wong sing nganggo topeng ing transportasi umum uga tetep akeh, kanthi udakara 85% penumpang Tube, bus, lan kreta terus nindakake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar