24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Pos Tamu Layanan Wire News

Mudhunake Biaya Rantai Pasokan ing Aerospace lan Industri Pertahanan

ditulis dening editor

Rantai pasokan Aerospace lan Defense (A&D) ngadhepi musim sing angel banget.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pandemi COVID-19 nggawa kabeh industri penerbangan nganti dhengkul, saengga pabrike lan pemasok padha gelut bali menyang level produksi normal.
  2. Pamrentah, minangka tanggepan tumrap ekonomi sing lumpuh, nyuda pengeluaran kanggo A&D kanggo peralatan militer.
  3. Bisnis pribadi, kanthi gerakan sing padha, nyuda mbuwang peralatan aerospace.

Tren iki nyebabake akeh perusahaan sing ora bisa dipercaya mitra rantai pasokan aerospace gumulung. Nanging ora mung rantai pasokan A&D sing nandhang sangsara. Pamrentahan Biden bubar nindakake pambiji 100 dina rantai pasokan kritis. Temuan kasebut nuduhake macem-macem kelemahan ing industri rantai pasokan. 

Amerika Serikat mudhun saka 37 persen produksi semikonduktor global dadi 12 persen sajrone 20 taun kepungkur. Amerika Serikat saiki ngasilake 6 nganti 9 persen chip logika sing luwih diwasa, teknologi semikonduktor canggih. Miturut presiden, persentase murah iki "ngancam kabeh bagean saka rantai pasokan semikonduktor uga daya saing ekonomi jangka panjang."

Penurunan rega nyebabake pamrentah Biden ngumumake "pasukan mogok" perdagangan, sing dipimpin dening Perwakilan Perdagangan AS Katherine Tai, sing bakal "ngusulake tumindak penegakan sepihak lan multilateral nglawan praktik perdagangan sing ora adil sing ngilangi rantai pasokan kritis."

Amarga para pemangku kepentingan pamrentah lan komersial fokus ing cara sing efektif kanggo nyukupi kebutuhan aerospace, pabrikan A&D kudu nyuda biaya kanggo entuk transaksi lan njaga bathi bathi. 

Mangkene sawetara langkah kanggo mbantu ukuran cilik lan menengah aviation pabrikan bisa pengaruhe optimalisasi rantai pasokan kanthi biaya sing luwih murah:

1. Digitise rantai pasokan 

Model rantai pasokan klasik bisa digunakake kanthi linear, lan para pembuat kebijakan biasane duwe sudut pandang sempit babagan rantai pasokan sakabèhé, sing nyebabake kemungkinan bisa nambah lan nambah pengeluaran. 

Nanging, rantai pasokan digitalisasi nyedhiyakake tampilan lengkap babagan rantai pasokan kanggo kajelasan, kemitraan, keluwesan, lan tanggepan sing cepet. Cukup, digitalisasi nggunakake data kanggo nglancarake rantai pasokan. 

Integrasi data ing kabeh rantai pasokan mbantu ngoptimalake rantai pasokan kanthi ngatur lan nemtokake tujuan pungkasan pasokan kanthi keterlibatan manungsa sing winates.

 Contone, aplikasi pengambilan saham, sistem pengawasan, manufaktur tangkas, intelijen buatan, lan mesin ngatur dhewe bisa dilebokake ing struktur rantai pasokan kanggo sistem sing luwih cepet lan fleksibel. 

Kanggo nggayuh digitalisasi rantai pasokan, sampeyan bisa uga kudu bermitra karo perusahaan manajemen rantai suplai global. Ana sawetara opsi ing AS. Pandhuan iki nyathet perusahaan manajemen rantai suplai global paling apik sing aktif ing sektor aerospace lan pertahanan.

2. Nggunakake Piranti Kosting

Ngerti biaya supplier lan tarif rantai pasokan mbantu pabrikan Aerospace lan Defense entuk rega rasional kanggo pesenan. Umume pabrikan nganggep manawa biaya pemasok tetep. Nanging, sawetara biaya bisa diganti yen pabrikan duwe informasi sing bener. Analisis biaya strategis minangka cara sing kudu ditindakake.

Miturut AS Peraturan Akuisisi Federal (FAR) 15.407-4, analisis biaya strategis kudu mbiji “ekonomi lan efisiensi tenaga kerja kontraktor sing ana, metode, bahan, peralatan, properti nyata, sistem operasi, lan manajemen.” 

Disaranake rong model kanggo nemtokake sistem rega sing adil:

Model sing kudu dibayar: Ing model iki, kontraktor nggunakake rega pasar komersial lan ekonomi kanggo nemtokake nilai pasar sing adil saka produk. Model iki ora nganggep suplier sing njaluk rega, nanging luwih becik nemokake produk apa sing kudu didhasarake adhedhasar faktor kaya bahan baku, biaya overhead, tenaga kerja, lan inflasi.

Analisis luh: Analisis nyuwek ngilangi produk dadi konstituen sing luwih cilik kanggo netepake rega pragmatis utawa nilai saben konstituen sesuai karo operasine. Loro saka desain industri, alat iki mbiji keahlian, kateguhan, produktivitas, kredibilitas, keamanan, lan fitur liyane sing ditrapake. 

Sinau luwih lengkap babagan nggunakake alat biaya ing artikel iki.

3. Dhaptar lan Piranti

Organisasi uga kudu nggawe dhaptar dhaptar model lan alat sing digunakake direktur sadurunge nggawe akuisisi. Daftar priksa kasebut bakal negesake saran kayata manawa pabrik duwe komponen sing ramah anggaran nanging bisa nindakake fungsi sing padha. 

Piranti kasebut bisa uga minangka grafik lan worksheet sing mbantu direktur supaya cepet nggawe ukuran kinerja, nyusun biaya kanggo konstituen lan dealer liyane, lan mriksa tren pasar. 

Para direktur kudu nduwe tampilan sing jelas babagan kabutuhan tanpa preduli manawa suplai kasebut njaluk jumlah pesanan minimum. Tujuane kudu ora mung supaya ora ngrampungake komponen nanging uga nyuda persediaan.

4. Rembugan Kanthi Efektif Kanthi Pemasok

Akeh Aeroangkasa lan Pertahanan perusahaan percaya manawa ora duwe cukup pengaruh kanggo ngyakinake para pedagang supaya bisa nyuda rega, utamane para pedagang sing wis bosok sing ana gandhengane karo program utama. 

Perusahaan-perusahaan kasebut utamane ngeculake game kasebut sadurunge diwiwiti. Sanajan negosiasi dudu mlaku-mlaku ing taman, ana sawetara cara sing bisa digunakake perusahaan Aerospace lan Defense kanggo ngoptimalake biaya.  

Temtokake rega target sing bisa dibela

Umume produsen biasane ora duwe intuisi babagan ekonomi unsur kanggo komponen saka pemasok tartamtu. Akibate, langkah pertama yaiku nggawe target target sing akurat kanggo rega konstituen. Perusahaan bisa ngetrapake sawetara pendekatan kanggo nggayuh iki.

Perusahaan ndeleng kepiye biaya panyedhiya kanggo konstituen tartamtu kanggo nyuda kurva biaya ing pendekatan ndhuwur-mudhun. Kanggo peralatan sing canggih banget, produk pertama sing diluncurake saka garis perakitan regane luwih akeh tinimbang sing kaping satus, sing regane luwih adoh tinimbang sewu. 

Tingkat penurunan total biaya sistem minangka hubungan standar antara jumlah produksi kumulatif perusahaan lan biaya produksi. Amarga jumlah unit, jinis rakitan sing dibutuhake, lan biaya wiwitan wiwitan, kurva biaya nuduhake apa sing kudu dituntut dening dealer paling dhuwur sawise jumlah sing mesthi. 

Ana macem-macem pendekatan dhasar kanggo nemtokake target biaya. Pendekatan struktur produk mbutuhake ndeleng sub-fitur saka mesin sing diwenehake. Biasane kasedhiya ing pasar gratis, lan perusahaan bisa nemtokake nilai sing cocog kanggo masing-masing, uga biaya tenaga kerja kanggo nggabungake. 

Perusahaan uga bisa ndeleng rega konstituen sing padha karo fitur sing gegandhengan. Ora ana pendekatan kasebut minangka bukti sing ora ana akal, nanging kanthi nggunakake kabeh, perusahaan bisa nggawe kisaran kanggo target target sing bener kanggo komponen tartamtu. Iki menehi alasan sing bisa dipercaya lan bisa diukur kanggo negosiasi karo pemasok kanggo nyuda biaya.

Gawe poin pengaruh karo supplier

Cara alternatif kanggo nyang-nyangan sing luwih efektif karo para pemasok yaiku ngerteni kemungkinan pengaruh pengaruh. Umume, perusahaan bisa entuk pengaruh luwih akeh tinimbang sing dikira nggunakake data sing kasedhiya ing sawetara wilayah. Nanging, dhisik, Produsen Peralatan Asli (OEM) kudu ngerti kepiye panyedhiya ngasilake bathi lan kepiye penghasilan cenderung bakal nambah sajrone wektu.

Contone, sawetara pemasok nggawe paling akeh adol dhuwit menyang OEM minangka bagean saka kontrak asli kanggo sistem. Wong liya ngasilake luwih akeh kanthi adol langsung menyang pamrentah kanthi global utawa pamrentah. 

Nanging, wong liya negesake maneh babagan adol alat ganti kanggo mesin sing wis suwe saya suwe. Kanthi ngerteni rencana perusahaan pemasok, perusahaan bisa nemtokake cara komunikasi paling apik karo pemasok kanggo nggawe pengaruh nalika negosiasi. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Contone, sawetara pemasok nggawe paling akeh adol dhuwit menyang OEM minangka bagean saka kontrak asli kanggo sistem. Wong liya ngasilake luwih akeh kanthi adol langsung menyang pamrentah kanthi global utawa pamrentah. Matur nuwun kanggo nuduhake informasi iki.