24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Warta Breaking Finlandia Warta Breaking Prancis Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Air France Percaya karo Santa Claus kurang saka $ 400

Air France Mbukak Penerbangan menyang Kutha Resmi Santa Claus
Air France Mbukak Penerbangan menyang Kutha Resmi Santa Claus
ditulis dening Harry Johnson

Air France ngumumake penerbangan kanggo musim salju 2021-2022 saka Paris, Prancis menyang Rovaniemi, Finlandia.

Print Friendly, PDF & Email
  • Rute Paris-Rovaniemi minangka bukaan penting kanggo lelungan ing pemulihan pariwisata.
  • Wisatawan Prancis dadi klompok internasional nomer loro nomer loro ing akomodasi Rovaniemi.
  • Mbukak rute njamin tuwuhing pariwisata internasional Rovaniemi lan Lapland.

Air France ngumumake penerbangan langsung saka bandara Charles de Gaulle ing Paris menyang Rovaniemi ing awal Desember.

Air France Mbukak Penerbangan menyang Kutha Resmi Santa Claus

Air France wis ngumumake rong penerbangan mingguan wiwit tanggal 4 Desember 2021. Rute musim salju bakal nawakake penerbangan nganti 5 Maret 2022.

"Kita seneng banget amarga rute sing diumumake dening Air France. Sambungan anyar iki bakal ngasilake lelungan luwih akeh kanggo Lapland lan nuduhake bali sambungan penerbangan menyang Finlandia lan Eropa, "ujare Petri Vuori sing dadi pangurus Sales and Route Development ing Finavia.

Rute Paris - Rovaniemi minangka bukaan penting kanggo lelungan ing pemulihan pariwisata lan kanggo njamin tuwuhing lelungan internasional Rovaniemi lan Lapland.

"Statistik para turis Prancis dadi klompok internasional nomer loro paling gedhe ing akomodasi Rovaniemi. Rute langsung sing anyar sing diumumake dipercaya bisa nyedhiyakake para wisatawan lan operator tur, sing wis nggawe Rovaniemi dadi tujuan musim salju sing populer lan ajaib, "ujare Sanna Kärkkäinen Direktur Ngunjungi Rovaniemi.

Rovaniemi minangka ibukutha Lapland, ing Finlandia sisih lor. Meh rusak kabeh nalika Perang Dunia II, saiki dadi kutha modern sing dikenal dadi kutha resmi Santa Claus, lan ndeleng Lampu Lor. Papan dununge Arktikum, sawijining museum lan pusat ilmu sing njelajah wilayah Arktik lan sejarah Lapland Finlandia. Pusat Ilmu Pilke nampilake pameran interaktif ing alas sisih lor.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar