24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Industri Hospitality Hotel & Resor News tanggung jawab Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Ninggalake Cetak Hijau Nalika Liburan ing Seychelles

Seychelles Ijo

Terkenal kanthi kaendahan sing murni, Seychelles wis misuwur kanthi tujuan sustainable kanthi proaktif kira-kira 47% saka daratan sing dilindhungi lan diakoni amarga upaya gedhe kanggo nglestarekake warisan alam sing subur liwat praktik lan langkah-langkah berkelanjutan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Seychelles minangka tujuan berkelanjutan sing menang ing wilayah Samudra Hindia.
  2. Pulo Seychelles wis dadi tujuan pertama kanggo nggawe komunitas online ing platform Global Impact Network.
  3. Iki minangka platform digital sing ngidini pangguna nglacak langkah-langkah lan nampilake tumindak sustainable liwat tantangan sing nyenengake lan bisa digayuh babagan masalah dunia nyata.

Seychelles ana nomer 38 ing Indeks Kinerja Lingkungan ing taun 2020, kaping pisanan ing Wilayah Sub-Sahara lan minangka negara pulau cilik; konservasi alam minangka cara urip ing Seychelles.

Logo Seychelles 2021

Ngelingi manawa lelungan duwe akeh pengaruh positif, bisa uga nyebabake akeh lingkungan kanthi menehi ekosistem sing rapuh lan nyumbang kanggo nambah emisi bahan bakar fosil. Seychelles, minangka tujuan berkelanjutan sing entuk penghargaan ing wilayah Samudera Hindia, duwe lelungan sing tanggung jawab minangka bagean penting saka model bisnis.

Mangkene limang perkara sing bisa ditindakake pengunjung kanggo dadi bagean saka gerakan pariwisata berkelanjutan nalika liburan ing Seychelles:

Ngerteni tujuan sadurunge plancongan

Kanggo duwe pengalaman lengkap babagan tujuan, kenal karo keunikan Seychelles sadurunge sampeyan teka. Waca babagan macem-macem pulau sing didedikake kanggo konservasi lan flora lan fauna unik tujuan Seychelles kanggo ngerti tujuane kanggo nambah pengalaman sampeyan.

Dhukungan fasilitas akomodasi ramah lingkungan lan panyedhiya layanan wisata liyane sing tanggung jawab nalika ing Seychelles. Akeh mitra pariwisata sing sadar nggawe pengaruh liwat gerakan cilik menyang lingkungan kanthi nggunakake energi terbarukan, duwe sistem manajemen sampah sing efektif, daur ulang, utawa uga bangunan nggunakake bahan sing bisa dianyari.

Nalika ing Seychelles, sampeyan bisa nyuda tapak karbon kanthi nyewa sepeda kanggo tur menyang pulau-pulau cilik kayata Praslin lan La Digue.

Aja gawe piala

Nalika ngunjungi pulau-pulau sing apik, ati-ati supaya ora ngganggu ekosistem sing rapuh. Penting, sampeyan ora mbusak produk kewan, watu, tanduran, wiji utawa susuh manuk lan aja nganti kena utawa ngadeg ing terumbu karang. Aja pisan-pisan nyopot cangkang urip saka segara, lan aja tuku produk sing digawe saka cangkang penyu utawa spesies sing kaancam bakal punah, lan uga ilegal.

Ana kesempatan konservasi sing luar biasa sing kasedhiya kanggo para pengunjung kanggo melu ing Seychelles wiwit bersih-bersih pantai nganti melu program restorasi karang ora lali acara konservasi laut liyane, para pengunjung bisa nulungi masyarakat lingkungan lokal.

Surga kena ancaman dening sampah ing daratan lan ing segara; elinga mesthi nggawa sampah sampeyan. Litter kayata kantong plastik mbebayani tumrap segara kaya iwak lan penyu, sing pungkasane ana ing rantai panganan.

Banyu minangka sumber sing larang banget ing pulau-pulau cilik; nalika ing pulau tulung ngreksa banyu. Sampeyan bisa menehi pengaruh kanthi njupuk udan sing luwih cekak lan nggunakake andhuk mandhi tinimbang dicuci saben dina.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar