24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Laos Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Laos Ngluwihi Lockdown Nasional nganti 18 Agustus

Laos Ngluwihi Lockdown Nasional nganti 18 Agustus
Laos Ngluwihi Lockdown Nasional nganti 18 Agustus
ditulis dening Harry Johnson

Lockdown bakal diterusake amarga kahanan COVID-19 ing Laos durung bisa dikendhaleni lan kahanan ing negara-negara tanggane tetep beresiko.

Print Friendly, PDF & Email
  • Lockdown nasional saiki, sing dileksanakake tanggal 19 Juli, bakal kadaluwarsa dina Selasa.
  • Ing dina Selasa, total kasus COVID-19 sing dikonfirmasi ing Laos tekan 7,015 kanthi pitung korban jiwa.
  • Gunggunge 3,616 pasien COVID-19 wis pulih lan wis dibuwang saka rumah sakit.

Pamrentah Laos ngumumake manawa wis mutusake nambah kunci COVID-19 ing negoro saiki nganti 18 Agustus amarga jumlah infeksi virus corona anyar terus meningkat.

Laos Ngluwihi Lockdown Nasional nganti 18 Agustus

Wakil Kepala Kantor Perdana Menteri, Thipphakone Chanthavongsa, marang konferensi pers ing ibukutha Lao Vientiane, dina Selasa, yen panguncian kasebut bakal ditambah amarga kahanan COVID-19 ing Laos durung bisa dikendhaleni lan kahanan ing negara-negara tetangga tetep beboyo.

Saiki Laos kunci negara, dileksanakake tanggal 19 Juli, bakal kadaluwarsa dina Selasa.

Komite Tugas Nasional kanggo Pencegahan lan Kontrol COVID-19, dina Selasa nglaporake 237 kasus impor anyar lan 13 kasus sing ditularake sacara lokal.

Antarane kasus impor, 78 kacarita ing ibukutha Lao Vientiane, 63 ing Savannakhet, 48 ing Champasak, 30 ing Khammuan, 16 ing Saravan, lan loro ing provinsi Vientiane.

Ing dina Selasa, total kasus COVID-19 sing dikonfirmasi ing Laos tekan 7,015 kanthi pitung korban jiwa.

Gunggunge 3,616 pasien COVID-19 wis pulih lan wis dibuwang saka rumah sakit.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar