24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Pemulihan Lambat Kanggo Plancongan Udara Perusahaan Sawise COVID

Pemulihan Lambat Kanggo Plancongan Udara Perusahaan Sawise COVID
Pemulihan Lambat Kanggo Plancongan Udara Perusahaan Sawise COVID
ditulis dening Harry Johnson

Kanthi wabah COVID-19 sing meksa jagad perusahaan ngupayakake strategi nglereni biaya, belanja lelungan dikarepake bisa ngalami manajemen sing luwih dhuwur kanggo nemokake kesempatan ngirit biaya sing luwih anyar.

Print Friendly, PDF & Email
  • Amarga wabah COVID-19, perusahaan golek cara kanggo nyuda biaya.
  • Wisatawan pra-pandemi, korporat makili udakara setengah saka kabeh penghasilan maskapai utama.
  • Perjalanan maskapai kanggo bisnis dijangka mudhun kanthi permanen nganti 19 persen.

Kanthi bathi kena amarga wabah COVID-19, perusahaan golek cara kanggo nyuda biaya. Iki nggawe perhatian menyang lelungan udara perusahaan. Pre-pandemi, para pelancong perusahaan makili udakara setengah saka kabeh penghasilan maskapai utama, yaiku 1.7 persen PDB global. Nanging, amarga ana krisis, lelungan maskapai kanggo bisnis dikarepake bakal nyusut kanthi permanen nganti 19 persen.

Pemulihan Lambat Kanggo Plancongan Udara Perusahaan Sawise COVID

Nalika larangan lelungan dileksanakake ing saindenging jagad, bisnis ngganti rapat langsung karo sing virtual supaya bisa nahan panyebaran pandemi kasebut. Akeh bisnis sing diadaptasi ing rapat virtual lan ngerti yen ora kabeh rapat kudu ana ing ngarep. Bisnis uga wis ngirit biaya gedhe ing plancongan plancongan udhara.

Ing mbesuk, lelungan maskapai bakal dadi cara lelungan sing luwih tliti lan dipikirake, saengga karyawan bisa duwe saldo urip sing luwih apik lan perusahaan bisa ngasilake investasi sing luwih apik.

Perusahaan ngatur rapat virtual lan model iki dadi luwih disenengi kanggo umume. Dheweke ngerti yen rapat pribadi ora mesthi dibutuhake. Model karya hibrida post-pandemi sing nggabungake tatap muka lan persiyapan virtual bisa nggawe bisnis sukses nalika matesi biaya perjalanan perusahaan. Karyawan kudu lelungan mung yen kabutuhan paling penting. Mangkene sawetara langkah sing ditindakake perusahaan kanggo nyuda lelungan bisnis maskapai lan penghasilan tambahan:

  • Manajemen biaya: Meh kabeh industri ngalami kangelan amarga pandemi nganti beda-beda. Ing perusahaan kasebut, perusahaan kanthi aktif ngupayakake cara ngasilake bathi ing endi wae. Watesan lelungan bisnis dadi sing paling dhuwur ing dhaptar, nalika mbatalake kabeh lelungan sing ora penting.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar