24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality India Breaking News Warta Industri Rapat rapat News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

India Nyusun Kebijakan Pariwisata Nasional Anyar

Menteri Pariwisata Kebijakan Pariwisata Nasional
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Menteri Kabinet Union, Budaya, Pariwisata lan Pembangunan Wilayah Timur Laut (DoNER), Pamrentah India, Mr. G. Kishan Reddy, dina iki ujar manawa sektor pariwisata minangka salah sawijining sektor utama ing India kanggo pertumbuhan ekonomi lan generasi kerja.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kebijakan pariwisata anyar iki bakal menehi tanggepan, investasi, lan dhukungan saka panchayat gram desa menyang pamrentah.
  2. Draf strategi uga bisa digunakake kanggo pangembangan industri pariwisata MICE.
  3. Menteri kasebut ujar manawa ana kebutuhan kanggo fokus tenogo kanggo ora mung nyegerake sektor kasebut, nanging nggawe sektor iki dadi salah sawijining pendorong kanggo nguripake ekonomi.

"Pamrentah lagi ngrancang nyusun Kebijakan Pariwisata Nasional sing anyar ing India. Aku ngajak kabeh pihak supaya melu nyiyapake Kebijakan Pariwisata Nasional sing anyar, "ujare Pak Reddy.

Ngalamat “Wisata 2, Pariwisata & Perhotelan E Konklaf - Ketahanan & Dalan kanggo Pamulihan, "Diatur kanthi virtual dening FICCI, Pak Reddy ujar:" Sawise nggunakake kabijakan anyar, bakal migunani, utamane kanggo para pemangku kepentingan. Liwat kabijakan kasebut, kita bakal entuk tanggepan, investasi, lan dhukungan sing tepat saka panchayats desa menyang pamrentah. "

Pak Reddy uga negesake manawa uga wis nyusun strategi draf kanggo pangembangan pariwisata MICE lan kabeh pihak sing duwe kepentingan kudu maju lan nuduhake pendapat. "Para pemangku kepentingan uga kudu menehi kesan marang pamrentah negara supaya status industri dadi pariwisata amarga iki bakal ngewangi pembangunan sektor kasebut, utamane infrastruktur. Kanggo nggayuh potensi turisme sing sejati, sarat dhasar yaiku njamin koordinasi ing saben level kegiatan. Kita kudu duwe pendekatan pro-aktif saka kabeh pihak kalebu industri, pamrentah negara, lan pamrentah pusat, "tambahnya.

Ngomong babagan macem-macem inisiatif sing ditindakake pemerintah, Pak Reddy ujar manawa pamrentah pusat duwe peran penting kanggo ngembangake ekonomi pengunjung sing kuat sing kabukten saka kasunyatan manawa Menteri Pariwisata uga nindakake inisiatif, kayata Kampanye India 2.0 sing luar biasa fokus ing produk pariwisata ceruk kalebu pariwisata kesehatan lan petualangan, uga investasi menyang industri liwat skema, kayata PRASHAD lan Swadesh Darshan bebarengan karo tambahan e-visa menyang 169 negara, sing wis kabukten sukses ing nambah jumlah pengunjung manca lan domestik ing India.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar