24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah Warta Breaking Guam News Pariwisata transportasi

Guam tanpa Turis Korea saiki wis dadi sejarah

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dina iki, Guam nyambut tamu maneh nalika esuk pesawat Korea Air esuk, menehi tandha maneh babagan lelungan maneh.

Print Friendly, PDF & Email
  1. The Biro Pengunjung Guam (GVB) lan Otoritas Bandara Internasional AB Won Pat (GIAA) nyambut gawe pesawat pertama saka Korea Air esuk.
  2. Pesawat B777-300 teka saka Incheon kanthi 82 penumpang.
  3. Air Korea miwiti layanan mingguan maneh menyang Guam wiwit wiwitan pandemi COVID-19.

"Kita seneng nampani Air Korea maneh lan matur nuwun amarga dheweke wis nulungi Guam maneh. Nalika setengah taun kepungkur dadi tantangan kanggo kabeh wong, luwih becik ndeleng cahya ing mburi trowongan dadi luwih cerah, "ujare Dr. Gerry Perez, Wakil Presiden GVB. "Kita ngarep-arep bisa nggarap luwih akeh maskapai penerbangan lan mitra dagang lelungan kanggo urip maneh industri pariwisata Guam."

T'way uga nerusake layanan udara reguler tanggal 31 Juli lan nggawa 52 penumpang menyang Guam. Jin Air uga nambah layanan udhara dadi kaping pindho saben minggu, sing diwiwiti dina iki jam 2:42 sore Jin Air minangka siji-sijine operator berbasis Korea sing duwe layanan udara biasa sajrone pandemi kasebut.

GVB tetep nindakake salam rawuh kanggo nampani kabeh penerbangan sing diterusake. Penerbangan gabungan diantisipasi nyedhiyakake kira-kira 3,754 kursi menyang Guam nganti pungkasan Agustus.

Mung 4 dina kepungkur Tway miwiti layanan antarane Korea lan Guam.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar