24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Editorial Israel Breaking News News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Bencana kanggo Industri Pariwisata Israel kalebu Watesan Perjalanan

Israel ngumumake rencana pembangunan pariwisata
Menteri Pariwisata Israel Orit Farkash-Hacohen
ditulis dening Saluran Media

Klompok budaya saka Amerika Serikat sing wis dipesen bakal bisa lelungan menyang Israel, nanging ora ana sing ngerti apa sing bakal ana ing jejere pasar pariwisata mlebu ing Israel sawise iki.

Print Friendly, PDF & Email

Miturut Aron Rosenthal / Jalur Media

  1. Pengunjung saka AS, Prancis, Jerman, Italia lan Yunani kalebu wong-wong sing saiki kudu ngisolasi dhewe nalika teka
  2. Israel arep pamitan karo COVID-19 lan halo kanggo pariwisata, nalika COVID-19 mbalek maneh.
  3. Israel nglarang wong sing durung divaksinasi saka pirang-pirang panggonan, kalebu papan pangibadah.

Sembarang ilusi sing isih dikepengini para turis lan pamilik bisnis sing lelungan menyang Israel bakal bali normal sawayah-wayah bakal diilangi dening woro-woro Kementerian Kesehatan minggu iki yen tanggal 11 Agustus, kabeh wong sing teka saka 18 negara tambahan kudu mlebu isolasi, preduli umure lan apa wis divaksinasi utawa pulih saka coronavirus anyar.

Negara-negara sing bakal ditambahake ing dhaptar "Peringatan Perjalanan sing parah" yaiku Botswana, Bulgaria, Kuba, Republik Ceko, Mesir, Eswatini (sadurunge dikenal minangka Swaziland), Prancis, Jerman, Yunani, Islandia, Italia, Malawi, Walanda, Tanzania , Rwanda, Tunisia, Ukraina, lan Amerika Serikat.

Item pungkasan ing dhaptar iki minangka barang sing paling penting karo para pelaku bisnis ing sektor pariwisata lan perhotelan. Iki amarga proporsi akeh klompok sing wis mlebu negara kasebut minangka bagean saka program pilot, utawa liwat program Kelahiran, asale saka AS.

Wis ana ing dhaptar "Warning Travel Severe" yaiku Kamboja, Kolombia, Fiji, Guatemala, Honduras, Mongolia, Myanmar, Namibia, Uni Emirat Arab, lan Zimbabwe.

Lan Israel nglarang warga negara supaya ora menyang 14 negara - Argentina, Belarus, Brasil, Siprus, Georgia, India, Kirgistan, Meksiko, Turki, Rusia, Afrika Selatan, Spanyol, Inggris, lan Uzbekistan - kajaba yen entuk ijin saka panitia istiméwa.

Juru bicara operator tur Rent a Guide, marang The Media Line, "Saiki, Amerika Serikat minangka salah sawijining negara utama sing [ngirim wong] menyang Israel dadi turis, [lan] saiki wis dilebokake ing 'jeruk 'label, tegese dheweke kudu ngisolasi awake dhewe paling ora pitung dina. ”

Malah sadurunge pengumuman pamrentah paling anyar, pariwisata mlebu individu ora diidini, nanging sawetara klompok diwenehi ijin khusus kanggo mlebu negara kasebut liwat program pilot utawa liwat perjalanan pendhidhikan.

Udakara 1,500 turis ngunjungi Israel ing wulan Juli liwat proyek pilot Kementerian Pariwisata.

"Umume klompok kasebut asale saka AS, lan liyane teka saka Eropa, Inggris, lan Amerika Selatan," ujare kementerian kasebut marang The Media Line.

Juru bicara Rent a Guide ujar, "Grup kaya Taglit-Birthright diidini, nanging aku mbayangno bakal mandheg saiki amarga yen wong-wong saka Amerika Serikat, sing mayoritas klompok Birth Birth, kudu duwe paling ora pitung dina dhewe-dhewe, aku mbayangake dheweke ora bakal tetep ngisolasi pitung dina sadurunge miwiti lelungan [ngubengi Israel]. ”

Rong puluh loro klompok turis saka AS wis disetujoni kanggo lelungan ing wulan Agustus, juru bicara Menteri Pariwisata marang The Media Line, nanging nambahake manawa "wajar yen, amarga ana larangan anyar, bakal ana nyuda jumlah kunjungan turis klompok. Ing tahap awal, angel banget kanggo menilai sepira kerusakane, amarga kahanan bisa diganti kapan wae. "

Oren, manajer ing hotel Rothschild lan Diaghilev ing Tel Aviv, marang The Media Line manawa kalorone kuwatir.

"Aku sejatine ngandhani, saiki, akeh turis ing hotel sing ana ing Israel; pariwisata asing ora akeh, ”jarene.

Nalika ditakoni babagan prospek industri hotel Israel ing pungkasan taun iki, Oren nanggapi kanthi ujar, "Aku bakal duwe kunci kaping papat ing sawetara wulan sabanjure."

Pengumuman pamrentah digawe nalika varian delta sing luwih infeksi COVID-19 terus nyebar ing saindenging negara, kanthi infeksi anyar saiki rata-rata luwih saka 3,000 saben dina.

Kanthi kasus anyar tekan 32% saka pucuk tanggal 16 Januari, Kantor Perdana Menteri ngumumake dina Selasa bakal mikirake langkah-langkah pambatasan sing abot.

“Aja ngrakit, banjur lunga divaksinasi - saiki. Yen ora, ora bakal ana alternatif kanggo ngetrapake watesan sing luwih cetha, kalebu kunci, "ujare Perdana Menteri Naftali Bennett.

Menteri Pertahanan Benny Gantz, negesake pesen perdana menteri, ujar, "Kita kudu nyiapake pendapat publik lan publik kanggo penutupan wulan September, yaiku wulan sing kerusakan ekonomi bakal kurang [amarga Preinan Tinggi Yahudi], lan nyepetake upaya imunisasi kanggo nyegah. ”

Aron Rosenthal minangka mahasiswa ing Universitas Edinburgh lan magang ing Program Siswa Pers lan Kebijakan Media Line.

Artikel iki pisanan diterbitake dening MediaLine.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Saluran Media

Ninggalake Komentar