24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Lelungan Rel Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

COVID-19 Spike ngancam Pamulihan Plancongan Domestik Inggris

COVID-19 Spike ngancam Pamulihan Plancongan Domestik Inggris
COVID-19 Spike ngancam Pamulihan Plancongan Domestik Inggris
ditulis dening Harry Johnson

Kanthi watesan sing terus diowahi kanggo lelungan internasional, preinan domestik katon luwih aman ing jangka cepet.

Print Friendly, PDF & Email
  • Preinan domestik dijadwalake dadi sing paling populer ing Inggris sajrone 12 wulan.
  • Lonjakan gedhe ing kasus ing saindenging Inggris bisa nyuda kapercayan sawetara lelungan.
  • Bisnis plancongan sing nyiapake musim panas sing sibuk bisa ngalami gelombang pembatalan utawa penundaan.

Senadyan panjaluk tetep ing UK amarga kuwat, paningkatan infeksi COVID-19 lan sarat kanggo ngisolasi dhiri yen 'ping' bisa mbebayani rencana musim panas, lan operator pariwisata bisa ngilangi penghasilan sing dibutuhake banget ing musim panas iki.

Lonjakan kasus COVID-19 bisa mbebayani pemulihan lelungan domestik Inggris musim panas iki

Miturut jajak pendapat anyar, preinan domestik dijadwalake dadi sing paling populer ing 12 wulan mbesuk, kanthi 30% responden Inggris milih jinis lelungan iki, sing luwih murah tinimbang 32% responden global sing luwih seneng lelungan domestik. Kanthi watesan sing terus diowahi kanggo lelungan internasional, preinan domestik katon luwih aman ing jangka cepet.

Senadyan dikarepake akeh, lonjakan gedhe ing kasus kasebut kalebu UK bisa nyuda kapercayan sawetara lelungan. Kanthi kasus sing saya tambah, para turis cenderung nggunakake pendekatan sing ati-ati tumrap lelungan musim panas. Bisnis plancongan sing nyiapake musim panas sing rame bisa ngalami gelombang pembatalan utawa penundaan amarga sawetara wong sing adoh saka wilayah pariwisata sing rame nalika ana kasus, sanajan ana larangan sing suda.

'Pingdemik' iki banget nyerang Inggris, kanthi 618,903 wong nampa kabar kanggo ngisolasi awake dhewe ing periode antara 8 lan 14. Juli iki mundhak 17% saka minggu sadurunge.

Kanthi nomer rekaman ping, lelungan bisa uga ngalami gangguan ing musim panas iki. Periode isolasi ing kertu kanggo sing ping, lan diwatesi kanggo karantina omah bakal nyebabake pesenan. Individu ping kanthi pesenan sing bakal cedhak bakal dibatalake amarga ora bisa lelungan maneh. Kanthi kasus mundhak amarga varian Delta sing bisa ditularake lan luwih akeh prentah kanggo ngisolasi, lelungan katon pas ing musim sing angel. Sanajan ana watesan sing suda lan pangarep-arep supaya ana maneh kawentar ing musim panas, 'pingdemik' duweni potensi kanggo matesi lelungan lan nyegah pemulihan domestik Inggris.

Kanggo nambah pesenan akeh operator sing ngenalake kabijakan pengembalian dana sing murah lan bisa ngadhepi prospek mbalekake para wisatawan yen ana kasus sing munggah, lan pesenan lelungan kena pengaruh.

Kawicaksanan pengembalian dana sing narik kawigaten nyebabake akeh penjualan kanggo akeh operator, nanging, kenaikan COVID-19 kasus bisa wiwit ngasilake pendapatan operator. Arus kas bisa garing kanggo operator sing kena pengaruh saka jumlah pembatalan, penghasilan bisa tiba, lan perjuangan finansial bisa dilanjutake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar