24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hongaria Warta Breaking Irlandia News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Ryanair nambah rute Budapest kanthi sambungan Shannon anyar

Ryanair nambah rute Budapest kanthi sambungan Shannon anyar
Ryanair nambah rute Budapest kanthi sambungan Shannon anyar
ditulis dening Harry Johnson

Tautan kaping pindho saben minggu diluncurake tanggal 1 November lan tegese maskapai Irlandia ngoperasikake 81% layanan Budapest menyang Irlandia.

Print Friendly, PDF & Email
  • Ryanair negesake ekspansi rute Budapest.
  • Penerbangan anyar nyedhiyakake tambahan penting kanggo panyambungan gerbang Hongaria menyang Irlandia.
  • Layanan anyar bakal penting kanggo nambah konektivitas Budapest ing Irlandia.

Mangsa iki Bandara Budapest bakal nambah jaringan Irlandia kanthi Ryanair, amarga maskapai penerbangan murah kasebut wis ngonfirmasi koneksi anyar menyang Shannon.

Ryanair nambah rute Budapest kanthi sambungan Shannon anyar

Tautan kaping pindho saben minggu diluncurake tanggal 1 November lan tegese maskapai Irlandia ngoperasikake 81% layanan Budapest menyang Irlandia. Iki uga nyedhiyakake tambahan penting kanggo konektivitas gerbang Hongaria menyang Irlandia, karo Shannon dadi pusat jejak pariwisata Wild Atlantic Way ing pesisir kulon negara kasebut.

Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Maskapai, Bandara Budapest komentar: "Ekspansi Ryanair sing dikonfirmasi kanggo rute rute kita pancen ndukung fokus sing bakal ditindakake supaya ora mung nggawe jaringan maneh, nanging uga bakal nambah hubungan pariwisata lan bisnis."

Bogáts nambahake: "Melu operasi populer ing Dublin, layanan iki bakal dadi penting banget kanggo nambah konektivitas ing Irlandia."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar