24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hongaria News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Ramp-Up Kapasitas Udara Wizz Bisa Menehi Woh

Ramp-Up Kapasitas Udara Wizz Bisa Menehi Woh
Ramp-Up Kapasitas Udara Wizz Bisa Menehi Woh
ditulis dening Harry Johnson

Kanthi umume negara-negara Eropa sing ngidini ora diwatesi kanggo para plancong sing divaksinasi, benua kasebut dijaluk permintaan sing tambah akeh amarga kapercayan lelungan jarak adoh dibangun, sing cocog kanggo maskapai sentris Eropa.

Print Friendly, PDF & Email
  • Wizz Air yakuwi beroperasi kanthi kapasitas pra-pandemi ing wulan Agustus.
  • Penerbangan murah dibukak miturut permintaan.
  • Wizz Air bisa dadi tenaga listrik Eropa musim panas iki.

Taruhan Wizz Air babagan rebound lalu lintas Eropa bisa mbayar dividen kanggo operator kasebut. Penerbangan murah murah dikarepake, lan maskapai penerbangan murah bisa dadi tenaga listrik Eropa musim panas iki.

Ramp-Up Kapasitas Udara Wizz Bisa Menehi Woh

Wizz AirTarif sing murah bakal dikarepake amarga tujuane bisa beroperasi kanthi kapasitas pra-pandemi ing wulan Agustus. Jajak pendapat pungkasan nyorot posisi sing kuat maskapai biaya kanggo nuntut permintaan sing entek, amarga 52% responden global menehi rega / nilai minangka faktor paling dhuwur nalika milih merek maskapai.

Wizz AirTarif murah lan jaringan ekstensif bakal dadi salah sawijining operator paling apik ing musim panas iki. Kanthi umume negara-negara Eropa sing ngidini ora diwatesi kanggo para plancong sing divaksinasi, benua kasebut dijaluk permintaan sing tambah akeh amarga kapercayan lelungan jarak adoh dibangun, sing cocog kanggo maskapai sentris Eropa.

Survei konsumen paling anyar (Q2 2021) mung nuduhake 2% rasa kuwatir finansial konsumen, kanthi 85% responden global isih 'banget', 'rada', utawa 'prihatin' babagan posisi finansial pribadi, dibandhingake karo 87% ing survey Q1 2021.

Ing saindhenging H1 2021, akeh posisi finansial para wisatawan tetep ora owah. Pelancong bakal luwih milih opsi lelungan paling murah sajrone bisa ngirit awis amarga anggaran isih tetep sempit. Wizz Air sing bali kanthi kuat bisa ngasilake. Kanthi bali menyang kapasitas sing meh kebak, para plancong bakal manja dadi pilihan, lan Wizz Air bakal dadi operator sing dikenal amarga jaringan sing akeh ing musim panas iki. Akeh pesaing, kalebu Alitalia lan Norwegian Air Shuttle, wis nyuda penerbangan, lan ditarik metu saka pasar, nggawe kesenjangan sing menehi Wizz Air kesempatan utama kanggo nggawe pangenalan merek lan dadi pemenang pandemi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar