24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

FAA Nerbitake Peringatan Boeing Anyar 737 MAX

FAA Nerbitake Peringatan Boeing Anyar 737 MAX
FAA Nerbitake Peringatan Boeing Anyar 737 MAX
ditulis dening Harry Johnson

Pesawat sing kena pengaruh diduga duwe kontrol aliran elektronik sing gagal ing paket AC sing ngeculake hawa menyang barang kargo saka wilayah liyane ing pesawat kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pèngetan ditanggepi babagan masalah panindhesan geni potensial ing Boeing 737 MAX.
  • Jet Boeing 737 MAX lan 737 model liyane kena pengaruh saka arahan safety.
  • Urutan kasebut mengaruhi sawetara 2,204 pesawat sacara global.

Masalah kasebut kayane ora mandheg kanggo Boeing 737 MAX sing bermasalah. Nalika AS Manajemen Avatar Federal (FAA) mbalikke urutan asline nggawe kabeh Boeing 737 pesawat MAX ing wulan November, luwih saka 100 pesawat sing dikutuk kasebut didhasarake maneh ing wulan April amarga ana masalah karo sistem listrik. Model paling anyar Boeing, 737 MAX 10, diwiwiti kaping pisanan ing wulan Juni lan diarepake mlebu layanan ing taun 2023.

FAA Nerbitake Peringatan Boeing Anyar 737 MAX

Nanging ing urutan anyar, sing diterbitake dina iki, FAA mbatesi kemampuan pesawat Boeing 737 Max & NG kanggo ngangkut barang bakar, amarga pesawat kasebut bisa uga duwe masalah kontrol aliran udara mlebu lan metu saka kargo.

Pesawat terbang Boeing 737 Max lan sawetara model 737 liyane kena pengaruh saka arahan keamanan, sing mbutuhake operator verifikasi manawa kabeh obyek sing ana ing kargo ora bisa murup lan ora bisa dibakar. Pesawat sing diduga dicurigai duwe "kontrol aliran elektronik sing gagal ing paket AC sing ngecakake hawa menyang barang kargo saka wilayah liyane ing pesawat kasebut," miturut FAA.

Pesenan kasebut mengaruhi sawetara 2,204 pesawat sacara global, 663 sing terdaftar ing AS. Model Boeing 737 Max umume didhasarake wiwit Maret 2019 sawise rong kacilakan agawe korban sing tiwas kabeh 346 wong ing kapal mbukak masalah karo sistem komputer ing kapal. Penyelidikan luwih lanjut mung nemokake masalah keamanan liyane, lan ora mung ing model 737.

Boeing 777 lan 787 uga ditliti amarga cacat keamanan. Perusahaan kasebut ndhesek maskapai penerbangan kanggo nundha penerbangan udakara model 777 ing wulan Februari sawise pirang-pirang mesin meledak ing udara, nalika wulan kasebut, FAA nuntut pamriksan 222 Boeing 787 amarga prihatin panel dekompresi. Masalah produksi babagan "puing obyek asing" sing isih ana ing pesawat anyar wis nggawe mega-liner kanthi tliti.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar