24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner budaya Education Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hak-hak manungsa Italia Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Italia Ngembangake Dhaptar Kegiatan sing Nganggo Pass Vaksinasi

Italia Ngembangake Kegiatan Dhaptar sing Nganggo Pass Vaksinasi
Italia Ngembangake Kegiatan Dhaptar sing Nganggo Pass Vaksinasi
ditulis dening Harry Johnson

Green Pass bakal diwajibake kanggo guru, siswa universitas, lan wong sing lelungan nggunakake transportasi umum jarak adoh wiwit 1 September.

Print Friendly, PDF & Email
  • Green Pass Italia minangka dokumen digital utawa kertas sing nuduhake manawa ana wong sing nampa paling ora siji dosis vaksin COVID, wis dites negatif, utawa wis pulih saka virus kasebut. 
  • ID kasebut dadi wajib kanggo umume bisnis lan budaya ing tanggal 6 Agustus.
  • Bisnis sing nguciwakake ngetrapake aturan kasebut bisa ngasilake denda kanggo para pelanggan lan papan wiwit € 400 nganti € 1,000.

Pejabat Italia ngumumake manawa pamrentah negara kasebut wis ngembangake dhaptar kegiatan rutin sing saiki mbutuhake bukti vaksinasi COVID-19 utawa status virus coronavirus negatif.

Italia Ngembangake Kegiatan Dhaptar sing Nganggo Pass Vaksinasi

Saben pengumuman dina iki, Pass Hijau Italia bakal diwajibake kanggo guru, siswa universitas, lan wong sing lelungan liwat transportasi umum jarak adoh saka 1 September. 

Menteri Kesehatan Italia Roberto Speranza ujar manawa keputusan kanggo nggedhekake aturan kanggo aplikasi sekolah lan transportasi umum dirancang kanggo "ngindhari penutupan lan njaga kebebasan."  

Green Pass minangka dokumen digital utawa kertas sing nuduhake manawa ana wong sing nampa paling ora siji dosis vaksin COVID-19, wis tes negatif, utawa wis pulih saka infeksi coronavirus, lan padha karo sertifikat kesehatan sing mentas diluncurake dening Prancis. .

Green Pass dadi wajib kanggo umume bisnis lan budaya ing Italia, kalebu museum, stadion, bioskop, gym lan area kursi njero ruangan ing bar lan restoran, tanggal 6 Agustus.

Gagal ngetrapake peraturan anyar bisa nyebabake denda kanggo pelanggan lan papan mulai € 400 nganti € 1,000 ($ 470 nganti $ 1,180). Institusi sing bola-bali nglanggar risiko panentu ditutup dening panguwasa nganti 10 dina.

Perdana Menteri Italia Mario Draghi wis njupuk langkah agresif kanggo nambah tingkat vaksinasi COVID-19 ing negarane. Ing wulan Maret, perdana menteri mrentah supaya jab kasebut diwajibake wajib kanggo kabeh tenaga kesehatan. Pamrentah wis menehi tagihan kesehatan minangka cara kanggo luwih ningkatake tingkat vaksinasi. 

Italia nyathet 27 wong sing ana gandhengane virus coronaavirus dina Kamis, dibandhingake karo 21 dina sadurunge, Kementerian Kesehatan negara kasebut nglaporake, nalika jumlah kasus anyar dadi 7,230 saka 6,596. Italia lan akeh negara liyane wis nuduhake varian Delta sing luwih bisa ditularake kanggo mbenerake langkah-langkah kontrol anyar sing kontroversial.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar