24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Cruising Warta Pamrentah Industri Hospitality News Mbangun maneh Seychelles Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Seychelles Sugeng Rawuh Kapal Pesiar ing wulan November 2021

Pelayaran Seychelles

Peluncuran musim pelayaran 2021-2022 tanggal 14 November 2021, bakal dadi MS Island Sky, kapal pesiar pertama sing lelayaran menyang Seychelles wiwit penutupan tujuan kanggo kapal pesiar ing Maret 2020. Minangka keputusan sing dijupuk dening pejabat negara kasebut ing wulan Maret 2021 gegayutan karo ukuran kapal lan matesi kapasitas penumpang, Seychelles mung bakal nampani kapal sing luwih cilik kanthi maksimal 300 penumpang.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Island Sky minangka pemandangan biasa ing perairan Seychelles sadurunge pandemi kasebut.
  2. Pelabuhan panggilan bakal digawe ing papat pulau njaba Seychelles - Aldabra, Assomption, Farquhar, lan Cosmoledo.
  3. Pamrentah lagi kerja sama karo pejabat kesehatan, departemen pariwisata, otoritas pelabuhan, lan industri pariwisata, lan wis ngetrapake prosedur anyar kanggo ngidini lelungan kapal pesiar kanthi aman.

Island Sky, sing dioperasikake Noble Caledonia ing London, minangka kapal pesiar sing cukup cilik kanthi kapasitas nggawa 118 penumpang; pemandangan biasa ing perairan Seychelles sadurunge pandemi, dheweke bakal nelpon ing papat pulau njaba Seychelles, yaiku Aldabra, Assomption, Farquhar lan Cosmoledo. MS Island Sky bakal diterusake karo kapal pesiar cilik liyane ing musim iki.

Logo Seychelles 2021

Sekretaris Utama Penerbangan Sipil, Pelabuhan & Laut, Mr. Alan Renaud, ujar manawa sajrone taun 2020, kerja sama karo pejabat kesehatan, departemen pariwisata, otoritas pelabuhan, lan industri pariwisata, departemen kasebut, wis ngetrapake prosedur anyar kanggo ngidini kapal aman maneh kapal pesiar kunjungan menyang Seychelles.

PS Renaud ujar manawa kanggo nggampangake maneh operasi kapal pesiar, Departemen Penerbangan Sipil, Pelabuhan & Laut wis nggawe Daftar Perusahaan COVID-19 lan Kapal Cruise Ship kanggo operator kapal pesiar, lan Rencana Manajemen Pelabuhan COVID-19 kanggo pihak berwenang arep dikenalke wulan ngarep. Dokumen komplementer kasebut adhedhasar pandhuan sing diterbitake bebarengan dening Badan Keamanan Maritim Eropa (EMSA) lan Pusat Kontrol Pencegahan Penyakit Eropa (ECDC) lan didhukung dening Organisasi Maritim Internasional (IMO), lan nggunakake pendekatan adhedhasar target, ngenali langkah-langkah sing kudu ditindakake ing kapal lan dharat kanggo njamin operasi sing aman.

"Dokumen kasebut negesake tanggung jawab masing-masing agensi lokal lan kapal pesiar sing ana gandhengane karo perkara COVID-19, identifikasi sumber daya lan personel kritis, pengaturan penumpang lan terminal ing kabeh pelabuhan panggilan, kontingensi yen ana COVID-19 , perlindungan komunitas sing dikunjungi kapal, lan, umume, koordinasi antarane pelayaran lan pelabuhan sing ana gandhengane karo COVID-19, "ujare PS Renaud.

Departemen iki uga bakal ngluncurake versi maritim saka sistem otorisasi lelungan saiki, sing bakal diadaptasi karo kapal pesiar lan kapal pesiar, dadi sistem perlindungan kesehatan uga sistem kontrol tapel wates kanggo kapal sing mlebu. Edisi maritim bakal diintegrasi karo sistem kapal lan nggawe proses sing lancar, tanpa kertas, tanpa tutul kanggo tamu lan kapal sing padha teka lan kapal dhewe.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar