24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Australia Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Lockdowns Australia Ngalahake Jotosan kanggo Pamulihan Plancongan Domestik

Lockdowns Australia Ngalahake Jotosan kanggo Pamulihan Plancongan Domestik
Lockdowns Australia Ngalahake Jotosan kanggo Pamulihan Plancongan Domestik
ditulis dening Harry Johnson

Pemulihan domestik sing cepet ing Australia bisa uga ana bebaya karo kasus spike, lan penutupan wates tambah suwe, sanajan nguatake permintaan domestik ing H1 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  • Lockdowns lan penutupan tapel wates negara bakal melemah lan nyuda pemulihan perjalanan domestik.
  • Maskapai Qantas sing ngadeg ing staf menehi sinyal prospek dalan sing luwih dawa kanggo pemulihan.
  • Paningkatan infeksi nyebabake jotosan tumrap bisnis pariwisata.

kanthi Australia nglawan kenaikan kasus COVID-19, lelungan domestik saya suda drastis. Nalika pemulihan domestik Australia kuwat ing H1 2021, pengenalan maneh kunci lan penutupan perbatasan negara bakal dadi pukulan, lan bakal melemah lan memperlambat pemulihan perjalanan domestik. Kajaba iku, Qantas maskapai sing ngadeg ing staf menehi tandha prospek dalan sing luwih dawa kanggo pulih.

Lockdowns Australia Ngalahake Jotosan kanggo Pamulihan Plancongan Domestik

Pemulihan domestik sing cepet ing Australia bisa uga ana bebaya karo kasus spiking, lan penutupan wates tambah suwe, sanajan nguatake permintaan domestik ing H1 2021. Prakiraan industri paling anyar ngarepake perjalanan domestik bakal rebound dadi 93.8 yuta lelungan ing taun 2021, bali menyang 80.4% lelungan sadurunge COVID (2019), nanging varian delta bisa ngalangi pangarep-arep pemulihan sing kuat. Australia wis dadi pemimpin supaya COVID-19 bisa dikendhaleni kanthi tingkat infeksi sing sithik banget lan watesan perjalanan internasional sing ketat, supaya kasus tetep ilang.

Paningkatan infeksi nyebabake jotosan bisnis pariwisata, saiki gumantung karo para turis domestik nganti paling ora pertengahan 2022, nalika wates internasional bisa dibukak maneh. Yen lockdown tetep lan kapercayan wisatawan mudhun, panjaluk bisa surud, lan pamulihan domestik Australia bisa diterusake.

Watesan kasebut bubar nggawe industri perdagangan turisme ing Australia keluwen, lan maskapai penerbangan paling gedhe ing negara kasebut - Qantas - wiwit ngrasakake gigitane kanthi mandheg 2,500 karyawan.

Pamulihan Qantas wis fokus ing rute domestik sing wates internasional ditutup. Operator kasebut wiwit ngalami pemulihan sing migunani, sanajan paningkatan kasus wis dadi masalah. Penurunan plancongan domestik sing tiba-tiba lan ekspansi kunci sing dikepengini wis mudhun. Tumindake Qantas sing cepet bakal nyuda beban finansial amarga ilang lalu lintas lan kudu mbantu nglindhungi kasedhiyane maskapai ing mangsa ngarep. Nanging, pemulihan saiki bisa diremehake yen watesan dibatesi amarga butuh wektu kanggo bali karyawan lan bisa nyuda upaya ekspansi.

Australia alon-alon menehi vaksin warga amarga tingkat kasus sing kurang. Nanging, iki dadi tantangan lan bisa nundha panjaluk panjaluk penumpang yen kapercayan para pelancong wiwit kacau.

Vaksin kasebut nyedhiyakake kapercayan kanggo bangsa liya lan wiwit nandhesake pemulihan lelungan. Kanthi kemajuan vaksinasi winates, Australia dadi konco negara liya. Kanthi tarif vaksinasi sing sithik, para plancong bisa wegah lelungan tanpa vaksin amarga risikone saiki saya mundhak. Mula, pemulihan saiki bisa ditundha nganti program vaksinasi bisa saya cepet lan para turis Australia dadi percaya dhiri maneh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar