24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

2021 Oshkosh Ngluwihi Pengarepan Penyelenggara EAA lan Tim Bahama

Tur Helikopter VIP - Eksekutif EAA nyedhiyakake ekspedisi helikopter menyang lapangan pariwisata EAA AirVenture Oshkosh ing Eksekutif EAA. LR: Reginald Saunders, Sekretaris Tetap lan Ellison "Tommy" Thompson, Wakil Direktur Jenderal. Foto duweni BMOTA.

Asosiasi Pesawat Eksperimental 2021 AirVenture Oshkosh, dianakake tanggal 26 Juli nganti 1 Agustus, ing Oshkosh, Wisconsin, wis rampung. Saka kabeh akun, para penggemar penerbangan, kanthi nomer sing ngilangi rekor, setuju karo tema, "Enteni Wis Rampungake." "Acara kasebut ngluwihi ekspektasi saka loro penyelenggara EAA lan tim Kementerian Pariwisata & Penerbangan Bahamas (BMOTA), sanajan ana taun sing tantangan lan paling ora konvensional," ujare Greg Rolle, Sr. Direktur Pasar Vertikal, BMOTA.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Penyelenggara ora ngerti apa sing bakal diarepake kanggo acara kasebut, nanging komunitas penerbangan ujar kanthi banter - siap teka ing Oshkosh.
  2. Tema acara "Ngenteni Wis Mungkasi" kabukten bisa dipilih amarga pancen ngenteni.
  3. Kabungahan lan kasenengan sumebar ing saindenging lapangan, nyetel panggung kanggo bali saka AirVenture.

"Iki bisa uga minangka kahanan sing paling tantangan sing wis kita alami minangka organisasi kanggo nggayuh acara kasebut. Kita wiwit taun iki ora ngerti apa sing bakal katon kaya AirVenture lan sepira gedhene acara sing bisa ditindakake. Komunitas penerbangan ujar kanthi banter, nanging wis siyap teka ing Oshkosh lan kita seneng bisa nampani dheweke. Tema kita yaiku 'Enteni Wis Mungkasi,' lan pancen wis ana. Ngenteni pancen regane. Ana rasa seneng lan seneng banget ing saindenging lapangan, lan dadi langkah kanggo mbalikke AirVenture, nggawe kita seneng banget babagan masa depan, "ujare CEO lan Ketua EAA, Jack Pelton.


Sekretaris Tetap, BMOTA, Reginald Saunders, diapit anggota tim BMOTA. LR: Deckrey Johnson, Aram Bethell, Nuvolari Chotoosingh, Reginald Saunders, Sekretaris Tetap, Greg Rolle, Jonathan Lord, Jon Tonko, Banyan Air; lan Nathan Butler, Pabean Bahama. Foto duweni BMOTA.

Adhedhasar statistik sing diwenehake dening Pelton, ana 608,000 wong, saka 66 negara sing melu acara taun iki, nomer nomer telu paling dhuwur ing sejarah taun ke-68. Total 16,378 pesawat, kalebu 3,176 pesawat pertunjukan (rekor 1,420 pesawat antik terdaftar, 1,089 homebuilt, 354 warbirds, 148 pesawat aerobatic, 112 seaplanes, 33 ultralight lan 27 rotorcraft) melu. Ana 567 profesional media sing melu acara kasebut lan luwih saka 18.95 yuta kesan media sosial digawe.

Mupangatake sentimen sing dienggo bareng karo Pelton, Rolle ujar, "Jagad iki isih akeh banget amarga pandemi Covid-19, mula kita pancen ora ngarep-arep minat sing dhuwur sing ditampilake ing Bahama. Kita uga ora diantisipasi tingkat sukses sing hebat sing dialami ing acara taun iki, sing kabukten karo akeh wong sing ngunjungi ruang kerja lan melu rapat bisnis lan seminar saben dina, uga asil saka upaya jaringan. ”

Jaringan karo agensi Kemitraan Federal Internasional EAA (IFP), sing dadi anggota Bahama, minangka agen penegak udara saka unit Perlindungan Pabean lan Perbatasan AS, LR: Nathan Butler, Pabean Bahamas; Chris Doug, Perlindhungan Bea Cukai AS & Border; Reginald Saunders, Sekretaris Tetap, BMOTA; John Cook, Perlindungan Pabean & Bates AS; Greg Rolle, Sr. Direktur, Pasar Vertikal, BMOTA; Deckery Johnson, BMOTA lan Aram Bethell, BMOTA. Foto duweni BMOTA.

"Ora ana sangsi, ana minat sing gedhe ing Bahama lan panjaluk sing rame kanggo ngunjungi negara kita - bisa uga saka pengunjung, pilot pribadi utawa operator bisnis. Kita wis ngasilake akeh peluang bisnis lan pamimpin klompok kanggo mlayu metu menyang pulau-pulau, saka acara iki, "negesake Rolle.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar