24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Jepang Breaking News News Lelungan Rel tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Sepuluh Wong Wutah Ing Rampage Menarik ing Sepur Komuter Tokyo

Sepuluh Wong Wutah Ing Rampage Menarik ing Kereta Komuter Tokyo
Sepuluh Wong Wutah Ing Rampage Menarik ing Kereta Komuter Tokyo
ditulis dening Harry Johnson

Kejadian kasebut nyebabake gangguan gedhe ing kereta api Odakyu, kanthi operasi ditanggepi munggah mudhun saka rong stasiun sing kena pengaruh.

Print Friendly, PDF & Email
  • Ana wong nganggo piso nuli nyuduk ing kreta Tokyo.
  • Serangan kasebut kedadeyan ing jalur Kereta Api Listrik Odakyu ing dina Jumuah.
  • Salah sawijining korban lara parah sawise ditusuk kaping pirang-pirang.

Ana wong sing ditahan polisi saiki bengi nusuk spree ing jalur Kereta Api Tokyo Odakyu sepur komuter.

Paling ora ana sepuluh wong sing lara ing serangan sing kedadeyan pungkasan dina Jumuah Tokyopinggiran kidul kidul Setagaya.

Sepuluh wong sing cilaka ing rampasan ing komuter Tokyo

Nalika laporan awal nuduhake manawa ana papat wong sing lara ing serangan kasebut, angka kasebut banjur tambah dadi sepuluh korban, miturut media lokal sing nyebutake petugas pemadam kebakaran Setagaya.

Departemen Pemadam Kebakaran Tokyo ujar manawa sangang saka 10 penumpang sing cilaka digawa menyang rumah sakit ing sacedhake, lan sing kaping 10 bisa mlaku adoh. Kabeh sing cilaka sadhar, pejabat petugas pemadam kebakaran ujar.

Salah sawijining korban lara parah sawise ditusuk kaping pirang-pirang, media lokal nglaporake nyebutake sumber polisi.

Sanalika sawise kedadeyan kasebut, sepur mandheg ing antarane rong stasiun, lan tersangka dilaporake mlumpat lan minggat kanthi mlaku. Ora jelas sapa sing narik rem darurat sepur kasebut.

Suspect mlayu saka sepur, ninggali piso lan ponsel.

Kejadian kasebut nyebabake wong sing mburu, karo tersangka lanang, umur 20-an, sing pungkasane ditahan dening polisi sawise mlebu ing toko serba cedhak, ngandhani manajer manawa dheweke dadi pelaku serangan kasebut. Motif panyerang isih durung dingerteni.

Kadurjanan kejem langka ing Jepang, lan serangan kasebut ditrapake kanthi tandha keamanan sing saya dhuwur nalika dadi tuan rumah Olimpiade.

Kejadian kasebut nyebabake gangguan gedhe ing kereta api Odakyu, kanthi operasi ditanggepi munggah mudhun saka rong stasiun sing kena pengaruh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

2 Komentar