Pos Tamu

3 Tip Penting babagan Cara Nggawe Liburan Keluarga sing Nyenengake

ditulis dening editor

Umume wong duwe memori tartamtu ing uripe, wektu sing tetep ana ing memori. Akeh sing ana hubungane karo liburan kulawarga sing ndadekake pikirane anget bareng karo wong sing ditresnani. Kenangan kaya iki arang banget, lan sampeyan pengin ngreksa. Sampeyan uga rumangsa seneng nalika mikir babagan dheweke. Amarga perasaan sing ditimbulake, wajar yen sampeyan pengin anak nggawe kenangan sing apik.

Liburan minangka salah sawijining cara sing paling nyenengake kanggo nggawe hubungan karo kulawarga lan nglampahi wektu sing apik, adoh saka gangguan khas saben dina ing omah. Sampeyan lan kulawarga kudu istirahat saka rutinitas saben dina, uga nemu sing anyar. Saliyane nggawe kenangan kanggo seumur hidup, sampeyan nguatake hubungan minangka kulawarga. Kang bebarengan ngidini sampeyan kanggo fokus ing saben liyane lan appreciate liyane tresna. Sampeyan bisa milih saka omah gedhe kanggo nyewa lan golek siji kanggo nampung kulawarga lan seneng wektu larang regane bebarengan.

Ing ngisor iki sawetara tips sing migunani kanggo mbantu sampeyan ngrancang liburan kulawarga sing nyenengake.

1. Pengemasan

Salah sawijining prekara sing rada angel tinimbang persiapan liyane yaiku ngemas, utamane kanggo kulawarga. Miwiti nyiapake awal kanthi nggawe dhaptar item sing dibutuhake kanggo nyederhanakake proses kasebut. Nalika sampeyan miwiti ngemot barang kasebut menyang koper, sampeyan bisa menehi tandha ing dhaptar. Temokake babagan cuaca ing papan sing dituju lan bungkus kanthi cocog. Coba aja kakehan koper, ninggalake papan kanggo barang sing pengin digawa mulih. Bungkus barang-barang sing penting amarga bocah-bocah cilik mbutuhake barang liyane.

2. Rencanakake kegiatan sampeyan karo kulawarga

Amarga iki minangka liburan kulawarga, luwih becik ngrancang kegiatan sing disenengi saben wong. Sampeyan bisa uga pengin melu kulawarga nalika sampeyan nggawe peta itinerary sampeyan, nemokake apa sing bakal ditindakake utawa dideleng. Sampeyan uga bisa mriksa restoran sing nyedhiyakake panganan sing disenengi bocah-bocah. Jadwalake wektu karo pasangan lan rencanakake kegiatan sing sampeyan minati. Sawise kabeh, iku urusan kulawarga, mula saben wong kudu njupuk memori khusus.

3. Nggawe pranata kanggo tetanduran lan pets

Nalika nggawe rencana kanggo liburan kulawarga, sampeyan uga bisa miwiti ngatur apa sing bakal ditinggal sawetara dina. Contone, yen sampeyan duwe pets, sampeyan pengin mesthekake yen dheweke aman lan kepenak nalika sampeyan lunga. Sampeyan bisa uga pengin Book pet ing hotel pet utawa duwe anggota kulawarga liyane ngurus. Kajaba iku, tanduran sampeyan butuh mbanyoni biasa, mula elinga pasrahake marang wong sing bisa nyukupi kabutuhane.

Liburan kulawarga minangka petualangan sing bisa ditunggu-tunggu. Iki minangka kasempatan kanggo lelungan adoh saka omah lan nglampahi wektu paling apik ing urip sampeyan karo kulawarga. Sampeyan kudu nggawe titik kanggo njupuk saka jadwal sibuk kanggo karo wong sing dikasihi.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar