aviation Warta Breaking Travel Tujuan Warta Pamrentah Guam Industri Hospitality News Korea Utara Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

3,000 kursi tambahan diantisipasi saka Korea Selatan ing April

guam-cemara
gambar duweni Biro Pengunjung Guam
ditulis dening Linda S. Hohnholz


The Biro Pengunjung Guam (GVB) wis announced sing Airlines metu saka Korea Selatan planning kanggo nambah kursi liyane kanggo Guam kanggo lelungan layak saka negara. Keputusan iki minangka asil saka pamrentah Korea sing bubar ngumumake yen karantina wajib bakal dicabut tanggal 21 Maret kanggo wong sing bali menyang Korea sing wis divaksinasi kanthi lengkap.

Maskapai nyetel jadwal saka Incheon

Korean Air plans kanggo nggedhekake penerbangan saka jadwal kaping pindho saben minggu saiki dadi kaping papat saben minggu ing April 20. T'way uga planning kanggo nerusake layanan kaping pindho saben minggu wiwit April 23. Kajaba iku, Jin Air ngumumake bakal terus layanan langsung. penerbangan menyang Guam kaping pindho saben minggu. Jadwal sing wis diatur dikira nggawa 5,307 kursi menyang Guam saka Incheon.

Penerbangan saka Busan mundhak

Nalika umume kursi udhara bakal teka saka Incheon, Jin Air lan Air Busan ngumumake loro maskapai kasebut bakal nerusake layanan saka kutha kidul Korea, Busan. Jin Air bakal miwiti layanan kaping pindho saben minggu tanggal 16 April, dene Air Busan bakal miwiti layanan ing tanggal 30 April.

Jadwal sing dianyari bakal nggawa total kapasitas kursi kanggo April dadi 6,500 kursi, yaiku 3,000 kursi luwih akeh yen dibandhingake karo Maret 2022. Total kapasitas kursi kanggo Maret yaiku 3,400.

"Kita bungah banget kanggo para wisatawan sing bali lan matur nuwun marang maskapai sing mabur saka Korea Kidul kanggo kemitraan sing terus-terusan."

Iki minangka tembung saka Presiden & CEO Carl TC Gutierrez. Dheweke nambahake, "Sampeyan wis adoh banget, nanging pulo kita wis siyap nampani pengunjung maneh Tujuan Guam kanthi keramahan lan semangat Håfa Adai.”

Penerbangan luwih akeh diantisipasi menyang musim panas. Ing wulan Mei, Air Seoul lan Jeju Air nimbang nerusake layanan langsung menyang Guam.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar