24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Breaking News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Nordwind Airlines Miwiti maneh Penerbangan Langsung Saka St. Petersburg Kanggo Stuttgart

Nordwind Airlines Miwiti maneh Penerbangan Langsung Saka St. Petersburg Kanggo Stuttgart
Nordwind Airlines Miwiti maneh Penerbangan Langsung Saka St. Petersburg Kanggo Stuttgart
ditulis dening Harry Johnson

Layanan udara antara St. Petersburg lan Stuttgart bakal diwiwiti tanggal 22 Agustus dina Minggu.

Print Friendly, PDF & Email
  • Nordwind Airlines uga bakal ngluncurake pesawat menyang Hannover wiwit 18 Agustus.
  • Nordwind Airlines bakal ngluncurake penerbangan menyang Frankfurt am Main wiwit 19 Agustus.
  • Penerbangan menyang Hannover bakal digawe saben minggu ing Rebo lan menyang Frankfurt am Main nalika Kamis.

Northern Capital Gateway, perusahaan manajemen Bandara Pulkovo ing St. Petersburg, Rusia ngumumake manawa maskapai hiburan Rusia Airlines Nordwind bakal ngluncurake penerbangan langsung saka Bandara Pulkovo menyang Stuttgart Jerman wiwit tanggal 22 Agustus 2021.

Nordwind Airlines Miwiti maneh Penerbangan Langsung Saka St. Petersburg Kanggo Stuttgart

"Layanan udara antara St. Petersburg lan Stuttgart bakal diwiwiti tanggal 22 Agustus dina Minggu. Wektu penerbangan udakara telung jam, ”ujare perusahaan kasebut.

Iki minangka tujuan anyar kanggo bandara wiwit wektu diwatesi watesan sing gegandhengan karo coronavirus, ujare layanan pers Northern Capital Gateway.

Nordwind Airlines uga bakal ngluncurake rong penerbangan liyane sing dijadwalake menyang Jerman, menyang Hannover wiwit 18 Agustus lan menyang Frankfurt am Main wiwit 19 Agustus.

Penerbangan menyang Hannover bakal dioperasikake saben minggu ing Rebo lan menyang Frankfurt am Main nalika Kamis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar