24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines aviation Plancongan Bisnis Industri Hospitality Pitakonan News Pariwisata transportasi Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Bantuan sing Dikepengini kanggo United Airlines: Mung Vaksinasi!

Persyaratan Vaksinasi United Airlines
ditulis dening Juergen T Steinmetz

United Airlines dina iki ngumumake nuntut karyawan supaya divaksinasi COVID-19 paling ora tanggal 25 Oktober 2021, utawa bakal resiko dipateni.

Print Friendly, PDF & Email
  1. United dadi salah sawijining perusahaan sing bubar menehi mandat supaya karyawane kudu divaksinasi marang COVID-19.
  2. Apa iki sah? Apa karyawan bisa dipecat amarga ora nurut?
  3. Apa ana prabédan antara maskapai karo toko karo kahanan kerja liyane?

Keith Wilkes, mitra pegawe lan pegawe / pemegang saham ing firma hukum nasional Hall Estill, wis ngundang telpon saka perusahaan sing nyoba njaluk jawaban kanggo pitakon ukum babagan United utawa perusahaan apa wae, bisa menehi vaksin kanggo buruh.

Wilkes mangsuli sawetara pitakon penting apa sing nggawe pengumuman United unik saka perusahaan liyane sing nindakake tindakan sing padha minggu iki.

"United Airlines dina iki ngumumake yen gabung karo dhaptar akeh perusahaan sing ngandhani karyawane supaya entuk divaksinasi kanggo COVID-19 utawa kelangan padamelan. Pengumuman United nyathet maskapai utama AS sing pisanan sing ngetrapake amanat kanggo 80,000 karyawan, sing bakal nganti pungkasan Oktober kanggo nyedhiyakake bukti vaksinasi utawa, kanthi sawetara pangecualian sempit, mandap mandheg, "ujare Wilkes.

Mangkene liyane sing kudu dituduhake Wilkes ing sawijining wawancara:

P: Pengusaha non-kesehatan liyane, kayata Google lan Facebook, ngumumake uga padha ing minggu iki. Apa, yen ana sing penting, babagan United gabung karo vaksin mandat kanggo para karyawan?

Wilkes: Saliyane dadi sing pertama ing industri sing diandelake jutaan wong lan perusahaan ing AS saben dina, tenaga kerja United - beda karo perusahaan teknologi lan bank-bank kalebu karyawan serikat. Liwat perjanjian penawaran kolektif lan undang-undang tenaga kerja federal, anggota serikat pekerja asring duwe proteksi sing luwih gedhe tumrap kabijakan anyar sing dileksanakake dening majikan sing bisa nyebabake karyawan tetep kerja.

P: Kepiye United bisa menehi mandat vaksinasi anyar marang tenaga kerja serikat kerja?

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar