24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Tanzania Breaking News Maneka Warta

Muga-muga Mlayu saka Edelweiss kanggo Musim Tinggi Pariwisata Tanzania

Musim Tinggi Pariwisata Tanzania

Maskapai hiburan Swiss, Edelweiss Air, ngumumake nambah Kilimanjaro, Zanzibar, lan Dar es Salaam, dadi tujuan anyar ing Tanzania wiwit wulan Oktober taun iki.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Penerbangan anyar iki nyedhiyakake sinar pengarep-arep kanggo industri pariwisata pirang-pirang yuta dolar ing negara kasebut.
  2. Edelweiss, perusahaan adhine Swiss International Air Lines, uga dadi anggota Grup Lufthansa.
  3. Lufthansa duwe meh 20 yuta pelanggan ing basis saindenging jagad, nggawa cara kanggo nggayuh luwih akeh calon penumpang.

Wiwit tanggal 8 Oktober 2021, Edelweiss bakal mabur langsung saka Zurich menyang Bandara Internasional Kilimanjaro (KIA), gerbang utama sirkuit pariwisata sisih lor Tanzania, kaping pindho saben minggu, kanthi turis mewah saka Eropa kanggo musim puncak pariwisata. 

"Banjur terus menyang Zanzibar, nanging mung seminggu sepisan, amarga wiwit tanggal 12 Oktober 2021, bakal ana penerbangan alternatif menyang Dar es Salam nalika lalu lintas liyane," ujare General Manager Tanzania Swiss, Pak André Bonjour, marang operator tur ing ibukutha safari Arusha sing ditunjuk ing Tanzania, bubar.

Sejatine, Edelweiss Air nawakake industri pariwisata Tanzania sing $ 2.6 milyar minangka dorongan strategis kanggo nggayuh target narik 5 yuta turis lan ngasilake valuta asing $ 6 milyar ing taun 2025.

"Kanggo nambah 3 tujuan ing Tanzania sajrone wektu paling angel, iku ora mung kapercayan kanggo negara, nanging uga ningkatake industri lelungan kanggo nyadari target 5 yuta turis ing taun 2025," jlentrehe. 

The Asosiasi Operator Tur Tanzania Ketua (TATO), Pak Wilbard Chambulo, ujar manawa industri pariwisata nampani Edelweiss Air kanthi tangan terbuka lan muji wektu kasebut.

Bos TATO nambahake: "Kesepakatan kasebut tegese mbukak kesempatan mbukak ora mung kanggo anggota kita, nanging kabeh rantai nilai pariwisata kaya Swiss bakal dipromosikake lan dipasarake Tujuan Tanzania menyang Swiss lan pelanggan liyane sing luwih dhuwur. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Adam Ihucha - eTN Tanzania

Ninggalake Komentar