24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Industri Hospitality Israel Breaking News News Mbangun maneh Tanzania Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Turis Israel Lenggah ing Tanzania kanthi Kasedhiya Liyane

Turis Israel ndharat ing Tanzania

Ana 150 turis Israel sing teka ing Tanzania minggu iki kanggo nggawa safari satwa liar. Klompok kasebut kalebu 15 agen perjalanan lan fotografer pariwisata saka tanah suci Kristen Israel.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pemangku kepentingan pariwisata Tanzania ngerteni klompok turis iki minangka titik balik kanggo nggawa industri bali ing jalur wiwit pandemi kasebut.
  2. Turis Israel luwih seneng ngunjungi taman satwa nalika preinan, mampir ing Ngorongoro, Tarangire, Serengeti, lan Gunung Kilimanjaro.
  3. Tanzania ngarep-arep bisa menehi tandha pariwara mbukak ing Afrika lan nggolek pasar sumber utama liyane sing bisa diterusake, kayata Eropa lan AS.

Turis kasebut kalebu bagean saka 1,000 turis saka Israel sing diarepake bakal ngunjungi Tanzania wulan iki. Tanzania wis dadi salah sawijining negara-negara Afrika sing narik kawigaten para turis Israel sing umume seneng tur liar ing taman margasatwa lan pulau Samudera Hindia, Zanzibar.

Sajrone sawetara taun, Israel wis entuk posisi nomer enem pasar sumber wisata utama ing Tanzania sadurunge pecah global Pandemi covid-19.

Shlomo Carmel, eksekutif lan pangadeg Perusahaan Wisata Dunia Liyane ing Israel, ujar manawa perusahaan kasebut bakal ngatur penerbangan kanggo turis Israel menyang ngunjungi Tanzania saben taun. Tanzania kalebu tujuan Afrika sing perusahaan wis pemasaran kanggo narik para turis saka Israel, Eropa, Amerika, lan pasar sumber wisata liyane ing saindenging jagad.

Mantan Perdana Menteri Israel, Ehud Barak, ngunjungi Tanzania sawetara taun kepungkur, menehi tandha pambukaan lawang pariwisata kanggo para turis Israel liyane kanggo ngunjungi papan safari ing Afrika iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

Ninggalake Komentar