24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional budaya Warta Pamrentah Industri Hospitality India Breaking News News Mbangun maneh Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Pariwisata India Bakal Liwat Film, Olahraga, Agama, Tempat Tetep, Pakaryan

Pariwisata India wis disetel
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Menteri Kabinet Pamrentah Uttarakhand, Satpal Maharaj, dina iki ujar manawa pamrentah negara wis menehi macem-macem pitulungan fiskal lan moneter kanggo sektor pariwisata lan wis njupuk sawetara langkah kanggo mbantu kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Paket INR 200 crore wis disusun kanggo panyedhiya layanan sing kena pengaruh COVID kaya operator tur petualangan lan pandhuan kali, lan liya-liyane.
  2. Rencana ditindakake ing kabupaten ing saindenging India kanggo nguripake pariwisata kanthi macem-macem cara kayata film lan olahraga, agama, lan papan lan pakaryan.
  3. Ketua FICCI ujar manawa lelungan, pariwisata, lan keramahan yaiku sing pertama nandhang kasusahan lan bisa uga sing terakhir bisa pulih.

Ngadhepi sesi Valedictory Perjalanan, Pariwisata & Perhotelan e-Conclave: Resilience & The Road to Recovery sing diatur dening FICCI, Pak Maharaj, Menteri Kabinet Irigasi, Kontrol Banjir, Irigasi Minor, Panen Hujan, Manajemen Air, Indo- Proyek, Wisata, Ziarah & Pameran Agama Uttarakhand Nepal Uttarakhand, ujar manawa macem-macem kabijakan ditindakake negara kasebut kanggo mbantu sektor kasebut urip maneh.

"Antarane macem-macem kabijakan lan subsidi sing ditindakake negara, negara kasebut nawakake kabijakan kanggo narik lan dhukungan industri film kanggo njupuk ing Uttarakhand. Kajaba iku, kita wis nyedhiyakake subsidi INR 10 lakhs ing wilayah perbukitan lan INR 7.5 lakhs ing dataran ing ngisor Deestayal Homestay Yojana. 3,400 wisma wis didaftar nganti saiki ing skema iki, "jarene.

Luwih, ngomong babagan tren paling anyar ing pariwisata, Pak Maharaj ujar manawa masarakat uga saiki ngarep-arep nginep maneh lan makarya. "Ing Veer Chandra Singh Garhwali Yojana, kita wis miwiti registrasi online. Kita uga wis ngembangake macem-macem sirkuit kanggo ningkatake lelungan lokal, "jarene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar