24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Warta Pamrentah News tanggung jawab Spanyol Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pengadilan Spanyol Nolak Klub Wengi COVID Mandat

Pengadilan Spanyol Nolak Amanat Topeng Klub Wengi
Pengadilan Spanyol Nolak Amanat Topeng Klub Wengi
ditulis dening Harry Johnson

Pengadilan tinggi Andalusia nganggep wajib paspor kesehatan wajib ngunjungi papan hiburan ing njero ruangan dadi diskriminatif lan nglanggar hak privasi warga.

Print Friendly, PDF & Email
  • Rencanakake supaya 'paspor COVID-19 wajib ngunjungi klub wengi sing ditembak pengadilan.
  • Rencana sing ora apik kasebut diumumake dina Senen.
  • Rencana kasebut mbutuhake Sertifikat COVID Digital EU, tes PCR negatif, utawa tes antibodi negatif kanggo ngunjungi papan hiburan ing Andalusia.

Pengadilan Tinggi Kehakiman Andalusia (TSJA) nolak rencana kontroversial sing ngupayakake paspor COVID-19 wajib ngunjungi kabeh papan hiburan wengi.

Pengadilan Spanyol Nolak Amanat Topeng Klub Wengi

Pengadilan ndhuwur ing wilayah pesisir kidul Spanyol mutusake manawa ora ana proposal sing dilawan pemerintah Andalusia awal minggu iki. Wajib paspor kesehatan kanggo ngunjungi papan hiburan ing njero ruangan dianggep diskriminatif lan nglanggar hak privasi warga.

Rencana sing ora apik kasebut diumumake dening presiden pamrentah daerah, Juanma Moreno, maneh dina Senin. Miturut Moreno, Sertifikat COVID Digital EU, tes PCR negatif, utawa tes antibodi negatif dibutuhake kanggo ngunjungi papan hiburan ing Andalusia.

Nalika langkah kasebut wiwitane diarepake bakal dileksanakke sanalika Kamis, ditanggepi mung sedina sawise pengumuman awal. Ketentuan kasebut diajukake kanggo ditinjau menyang TSJA, kanggo entuk "keamanan hukum maksimal" sadurunge dileksanakake, miturut Elias Bendodo, pembantu senior kanggo presiden. Putusan pengadilan kasebut tegese ora bakal ditrapake babar pisan.

Sajrone pandemi kasebut, Spanyol wis ndaftar total 4.57 yuta kasus Covid-19 lan meh 82,000 wong tiwas ing dina Jumuah. Nanging, tingkat infeksi saya mudhun amarga negara kasebut katon ngliwati pucuk varian Delta sing luwih nular. 

Wulan kepungkur, Pengadilan Konstitusi Spanyol mutusake manawa perintah penguncian ketat - sing diterbitake dening pamrentah pusat sajrone gelombang pandemi kaping pisanan ing taun 2020 - uga ora konstitusional.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar