24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Terminal Bandara paling gedhe ing Tibet Diwiwiti Operasi

Terminal Bandara paling gedhe ing Tibet Diwiwiti Operasi
Terminal Bandara paling gedhe ing Tibet Diwiwiti Operasi
ditulis dening Harry Johnson

Terminal anyar bakal mbantu bandara kasebut target target nangani 9 yuta penumpang lan 80,000 ton kargo lan surat ing taun 2025, miturut bandara.

Print Friendly, PDF & Email
  • Wiwit pungkasan 2012, China wis ngembangake investasi infrastruktur ing Tibet.
  • Wilayah kasebut ngluncurake total 130 rute udara, kanthi 61 kutha sing ana gandhengane karo penerbangan.
  • Bandara Lhasa Gonggar minangka bandara paling gedhe ing Tibet.

Terminal bandara paling gedhe ing Wilayah Otonomi Tibet China kidul diwiwiti wiwit dina iki, sawise dibangun luwih saka telung taun.

Terminal Bandara paling gedhe ing Tibet Wiwit Operasi

Terminal anyar Bandara Lhasa Gonggar katon kaya kembang teratai saka ndhuwur. Bandara kasebut bakal mbantu target target target nangani 9 yuta penumpang lan 80,000 ton kargo lan surat ing taun 2025, miturut bandara kasebut.

Dumunung ing Kabupaten Gonggar Kutha Shannan lan cedhak karo ibukota daerah Lhasa, Bandara Lhasa Gonggar minangka bandara paling gedhe ing Tibet.

Wiwit pungkasan 2012, China wis ngembangake investasi infrastruktur ing Tibet. Wilayah kasebut ngluncurake total 130 rute udara, kanthi 61 kutha sing ana gandhengane karo penerbangan. Nomer plancongan penumpang liwat bandara iki ana 5.18 yuta ing taun 2020.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar