24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

Atusan Wong Vaksinasi Di Rumah Sakit Ing Inggris Kanthi Delta

Atusan Wong Vaksinasi Di Rumah Sakit Ing Inggris Kanthi Delta
Atusan Wong Vaksinasi Di Rumah Sakit Ing Inggris Kanthi Delta
ditulis dening Harry Johnson

Para ahli ngelingake manawa 'vaksin ora ngilangi kabeh risiko' saka varian Delta sing nular sing saiki nyumbang 99 persen kabeh infeksi COVID-19 ing Inggris.

Print Friendly, PDF & Email
  • Ana pratandha awal manawa jab bisa uga ora mungkasi transmisi Delta.
  • Kabeh vaksin sing digunakake ing Inggris mbutuhake sing nampa rong dosis kanggo inokulasi.
  • Udakara 75 persen pedunung diwasa ing Inggris nampa rong tembakan nganti saiki.

Ing pembaruan virus corona paling anyar, Kesehatan Masyarakat Inggris (PHE) ngelingake babagan indikasi awal manawa wong sing divaksinasi bisa ngirim varian Delta COVID-19 kanthi gampang kaya sing durung nampa tembakan.

Atusan Wong Vaksinasi Di Rumah Sakit Ing Inggris Kanthi Delta

Miturut rilis PHE, atusan wong sing divaksinasi ing Inggris wis dirawat ing rumah sakit kanthi varian Delta COVID-19 sing nular banget.

Saka 19 Juli nganti 2 Agustus, 55.1% saka 1,467 wong sing dirawat ing rumah sakit karo varian Delta durung divaksinasi, ujare PHE, dene 34.9% - utawa 512 wong - wis nampa rong dosis.

Tanggal 19 Juli yaiku tanggal nalika watesan penguncian dikurangi sacara signifikan ing Inggris.

Kabeh vaksin sing digunakake ing Inggris - sing diprodhuksi dening AstraZeneca, Moderna lan Pfizer-BioNTech - mbutuhake sing nampa rong dosis kanggo inokulasi.

Udakara 75 persen pedunung diwasa ing Inggris nampa rong tembakan nganti saiki.

"Amarga luwih akeh populasi sing divaksinasi, kita bakal weruh persentase relatif luwih sithik wong sing divaksinasi ing rumah sakit," ujare PHE.

Jenny Harries, kepala eksekutif Badan Keamanan Kesehatan Inggris, ujar manawa angka rawat inap ing rumah sakit nuduhake "sepisan maneh pentinge kita kabeh supaya nampa loro dosis vaksin kasebut sanalika bisa nindakake".

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

4 Komentar

  • Vaksin pseudo COVID-19 eksperimen ora menehi kekebalan apa wae utawa nyegah wong liya kena infeksi, nanging bisa nyebabake efek samping sing serius kalebu pati, lan sistem imun sing utama bisa nyebabake ekspos virus ing mbesuk kaya sing kita deleng. Mung wong sing durung disuntik karo vaksin semu iki sing saiki bisa ngaku kakebalan.

  • Nomer global ora ndhukung wong sing ngombe Astra Zeneca… laporan kaya ngono kudu nuduhake nomer wong sing nggunakake saben vaksin kanthi individu lan kanthi kapisah kanggo gambar sing wis sinau.
    SAIKI… .. divaksinasi ora bisa mbuwang kabeh disiplin anti-koval ing jendhela…. sampeyan kudu terus nggunakake topeng .... .yen wong ngunjungi sampeyan sanajan vaksin nganggo topeng lan mesthi ora bakal cedhak karo fisik. Sampeyan bisa ngganggu kabeh wong, nanging iki bakal mbantu. Saran paling apik, aja melu rapat-rapat akeh 'kurang topeng' ... nganggo transportasi umum… .. ing kantor utawa makarya padha.

  • Ya nanging apa angka kematian? Dibutuhake kanggo konteks. Yen wong sing divaksinasi kena infeksi nanging persentase cilik sing mati utawa kudu dirawat ing rumah sakit, nalika apa Covid dadi padha karo flu umum?