24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional budaya Warta Pamrentah Industri Hospitality News Spanyol Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Piranti Keamanan Pariwisata Anyar Polisi Spanyol kanggo Pilgrimasi Camino de Santiago

Ziarah Camino de Santiago

Camino de Santiago, dikenal ing Inggris minangka Way of St. James, minangka jaringan ziarah sing tumuju menyang papan suci rasul Saint James the Great ing katedral Santiago de Compostela ing Galicia ing sisih lor-kulon Spanyol. Tradhisi nganggep manawa sisa-sisa santo dikubur ing kene.

Print Friendly, PDF & Email
  1. "Protegemos el Camino: Año Jubilar 2021-2022" secara harfiah tegese, Kita Nglindhungi Cara: Yobel Taun 2021-2022.
  2. Program anyar yaiku nglindhungi Camino de Santiago supaya para peziarah lan turis bisa ngrasakake lingkungan sing luwih aman.
  3. Kajaba iku, lan minangka anyar, pos polisi nasional uga bakal dadi pusat resmi kredensial.

Direktur Jenderal Polisi Nasional, Francisco Pardo Piqueras, nampilake program "Protegemos el Camino: Año Jubilar 2021-2022" sing tujuane njamin keamanan para peziarah sing nempuh tahapan Camino de Santiago ing Spanyol.

Saka kantor Polri Nasional, bakal ana polisi sing ditugasake ing dalan sing bakal dadi titik kontak karo para peziarah lan sing bakal kolaborasi karo institusi lan agensi sing ana gandhengane. Stasiun-stasiun iki bakal dadi pusat resmi pencetakan kredensial, syarat sing dibutuhake kanggo entuk "la Compostela" yen wis rampung ing Camino.

Informasi lan materi kalebu kode QR kanggo akses cepet menyang papan sing khusus kanggo situs web Polisi Nasional, polisia.es, kanggo ningkataké Taun Yakub sing aman ing Spanyol. Ing kono, para peziarah bakal nemokake tips keamanan, geolokasi kantor polisi sing paling cedhak, titik-titik cap sing dikelompokake miturut rute kasebut, lan kemungkinan ngunduh kertu stamping. Nomer darurat yaiku 091.

Petugas polisi saka negara liya, utamane saka Jerman, Prancis, Italia, lan Portugal, bakal terus patroli karo anggota Polisi Nasional kanggo mbantu para peziarah lan turis asing. Fungsine yaiku kanggo nggawe patroli, luwih becik mlaku-mlaku, nanging uga kendaraan, kanggo nyegah kriminal ing dalan umum.

Dheweke uga bakal kontak karo warga umume lan, khususe, karo turune kabangsaan kanggo nulungi wong-wong mau sajrone nindakake terjemahan lan kanggo nulungi lan nulung keluhan kasebut. Perwira polisi asing bakal patroli nganggo seragam layanan nasional.

Polisi Nasional menehi rekomendasi kasebut:

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - Khusus kanggo eTN

Ninggalake Komentar