24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Editorial News Blanja Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Kutha paling apik kanggo blanja: 10 tujuan paling disenengi para turis

Prada
ditulis dening eTN Ngatur Editor

Pariwisata Belanja minangka konsep populer sing ditemtokake minangka bentuk pariwisata kontemporer sing ditindakake para pengunjung sing tuku barang, ing sanjabane papan dununge, minangka faktor sing nemtokake keputusan lelungan. Plancongan menyang ngendi?

Print Friendly, PDF & Email
  1. Amarga saya akeh vaksin kanggo kovid-19, plancongan saya mundhak maneh, turis wiwit katon maneh ing pirang-pirang kutha ing saindenging jagad.
  2. Nalika mutusake tujuan plancongan, akeh aspek gumantung karo pilihan lan anggaran.
  3. Kanggo turis sing nggolek pengalaman blanja sing apik ing perjalanan, kita wis nyathet sawetara kutha paling apik sing bisa dikunjungi taun iki.

Blanja online vs blanja ing toko

Pilihan kanggo blanja saiki luwih gedhe tinimbang sadurunge. Nalika sawetara wong isih seneng ngunjungi toko-toko nyata, sing liyane pesen barang lan jasa online. Nanging, umume wong seneng campuran kalorone. Kita pesen barang-barang kanggo ngisi kulkas, klambi anyar kanggo acara sing bakal teka, lan dekorasi omah kaya prints kanggo nggawe pribadi omah kita.

Kanthi smartphone, laptop, lan piranti teknis liyane ing urip kita, internet gampang diakses saben menit sajrone urip. Nalika blanja online misuwur banget - lan bakal terus dadi pilihan sing cocog kanggo kabeh kabutuhan lan kabutuhan - panjaluk blanja ing toko uga tetep kuat.

Apa sing nemtokake kutha blanja sing apik?

Pengalaman blanja narik para turis menyang kutha ing saindenging jagad. Saben kutha nawakake adegan unik, nanging umume duwe sawetara perkara sing padha. Dheweke biasane kutha gedhe, kanthi macem-macem toko lan campuran pusat blanja kanthi rantai gedhe lan dalan sing apik karo butik lokal.

Rega beda-beda gumantung ing negara sing dununge kutha kasebut, lan turune saka endi. Kutha blanja sing populer nawakake toko wiwit regane murah nganti mewah. Pengalaman umum uga penting. Papan kaya New York City lan Paris akeh banget sing bisa dideleng, uga pilihan kanggo akomodasi lan mangan.

Turis, sing seneng blanja, menyang endi? Ing ngisor iki sawetara tujuan sing paling apik.

London

Yuta turis saben taun ngunjungi ibukutha Inggris. Kutha iki nawakake pusat blanja kaya Westfield, blanja mewah ing Harrods, penawaran apik ing macem-macem pasar dalan, lan akeh toko sing apik. Teh, sandhangan, lan souvenir minangka barang sing luwih populer dituku ing kene. Oxford Street lan Covent Garden minangka wilayah belanja sing sibuk.  

Hong Kong

Turis ing Hong Kong duwe kesempatan blanja sing ora ana enteke. Kutha iki duwe merek mewah ing pusat perbelanjaan gedhe lan barang sing apik ing pasar dalan. Kowloon minangka salah sawijining wilayah belanja paling populer. Turis sing nggolek tawaran murah bakal duwe akeh kesempatan kayata Temple Street lan Jade Market.

New York City

New York City kebak distrik blanja, lan Fifth Avenue dadi salah sawijining sing paling misuwur. Blanja jendhela uga apik - apamaneh nalika Natal nyedhak lan kutha iki akeh dekorasi. Greenwich Village, The East East Side, SoHo, lan Madison Avenue kabeh nawakake pengalaman blanja sing unik.

Tujuan blanja sing luwih populer:

  • kite
  • Sydney
  • San Francisco
  • Paris
  • Los Angeles
  • Dubai
  • Tokyo

Sepuluh kutha kasebut narik jutaan pengunjung saben taun. Akeh turis kasebut mabur kanthi nggawa koper sing luwih akeh tinimbang sing wis tekan.

Kanggo warta Shopping liyane klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur editor tugas.

Ninggalake Komentar

1 Komentar