24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Plancongan Bisnis News Warta Breaking Qatar Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Zambia Warta Pecah Zimbabwe

Miber menyang Zambia utawa Zimbabwe dadi luwih cepet lan luwih gampang

QatarAirways Lusaka
QatarAirway welcome ing Lusaka, Zambia
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dewan Pariwisata Afrika ngucapake apresiasi Qatar Airways kanggo komitmen ing Afrika lan nampani penerbangan Doha anyar menyang Lusaka lan Harare. Saiki luwih gampang lan luwih cepet kanggo penumpang ing Amerika, Eropa, India, Asia utawa Timur Tengah kanggo nyambung liwat Doha, Qatar kanggo mlebu ing Zambia lan ZImbabwe

Print Friendly, PDF & Email
Dewan Pariwisata Afrika ujar manawa komitmen Qatar Airways bakal mbantu nglancarake maneh pariwisata menyang Afrika.

Iki minangka warta apik kanggo pangembangan industri pariwisata lan pariwisata ing Zambia lan Zimbabwe, ujare Ketua Dewan Pariwisata Afrika Cuthbert Ncube

Maskapai kasebut wis nuduhake komitmen sing mantep kanggo Afrika ing saindhenging pandemi kasebut kanthi nambah jaringan kanthi nambah patang rute menyang Accra, Abidjan, Abuja, Luanda lan miwiti maneh layanan menyang Alexandria, Kairo lan Khartoum nggawa jejak kasebut menyang 27 tujuan ing 21 negara. Awal wulan iki, Qatar Airways uga mlebu iperjanjian nterline karo RwandAir menehi pelanggan akses luwih gedhe menyang jaringan gabungan saka loro maskapai kasebut.

Qatar Airways saiki dioperasikake saka Doha menyang Bandara Internasional Kenneth Kaunda (LUN) Lusaka. Iki minangka kutha lan pusat komersial paling gedhe ing Zambia.

 Lusaka minangka gerbang kanggo ngrasakake obyek wisata legendaris Zambia saka Air Terjun Victoria sing bareng karo Zimbabwe, menyang cadangan game lan macem-macem satwa.

Kangge, Harare, ibukutha Zimbabwe, bakal dilayani liwat Bandara Internasional Robert Gabriel Mugabe (HRE) uga dadi tujuan kanthi budaya sing sugih, situs arkeologi sing ana ing Warisan Dunia, lan lanskap alam sing beda-beda. Pesawat kasebut disambut ing Lusaka lan Harare kanthi ucapan meriam banyu tradisional nalika teka.

Arvind Nayer, Duta Besar Pariwisata Afrika, lan CEO saka Tour Vintageing Zimbabwe, lan Cuthbert Ncube, Ketua Dewan Pariwisata Afrika nampani ekspansi Qatar Airways sing anyar.

Maskapai kasebut wis nuduhake komitmen sing mantep kanggo Afrika ing saindhenging pandemi kasebut kanthi nambah jaringan kanthi nambah patang rute menyang Accra, Abidjan, Abuja, Luanda lan miwiti maneh layanan menyang Alexandria, Kairo lan Khartoum nggawa jejak kasebut menyang 27 tujuan ing 21 negara. Awal wulan iki, Qatar Airways uga nandatangani perjanjian interline karo RwandAir supaya pelanggan entuk akses luwih gedhe menyang jaringan gabungan saka rong maskapai kasebut.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Akbar Al Baker, ujar: "Kita duwe rencana ambisius kanggo Afrika sing dadi salah sawijining wilayah ekonomi paling cepet ing donya, kanthi permintaan konsumen sing akeh lan akeh sumber daya alam. Kita ndeleng potensial sing gedhe banget ora mung lelungan metu saka Zimbabwe lan Zambia, nanging uga lalu lintas mlebu saka India, Inggris, lan Amerika. Kita ngarep-arep bisa ngiyatake hubungan perdagangan lan pariwisata antarane Zimbabwe lan Zambia, lan tujuan ing jaringan Qatar Airways, lan terus nambah rute kasebut kanggo ndhukung pemulihan pariwisata lan perdagangan ing wilayah kasebut. "

Bisnis lan pedagang uga bakal entuk bathi saka tawaran kargo maskapai kasebut, saéngga kapasitas kargo luwih saka 30 ton saben minggu, saben cara kanggo ndhukung ekspor rong negara kasebut kayata sayuran lan kembang menyang tujuan ing jaringan Qatar Airways kayata London, Frankfurt lan New York lan sawetara poin ing China. Impor kalebu peralatan farmasi, otomotif lan teknologi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

22 Komentar

  • Aku wis lelungan karo Afrika Selatan lan British Airways sadurunge lan rumangsa layanan penerbangane hebat, nanging karo Rwanda Airways, layanane luar biasa. Aku uga seneng basa. Tarip tiket kasebut pancen terjangkau, ora dikatutake kargo gratis kg sing cukup. Aku seneng!

  • Thanks kaya Josh ujar manawa kita nampani pembangunan anyar iki. Sampeyan butuh banget supaya bisa bali menyang omah sing bakal ngurmati barang tambahan kanthi ragad keturunan.