24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Warta Pamrentah News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

Rioters Anti-Vax Kekerasan Storm BBC London Studios

Protes Anti-Vax sing Ganas Ngganggu BBC London Studios
Protes Anti-Vax sing Ganas Ngganggu BBC London Studios
ditulis dening Harry Johnson

Para demonstran yakin manawa kepemimpinan negara kasebut ana hubungane karo perusahaan farmasi lan media kanggo ngapusi masyarakat Inggris babagan penyakit kasebut lan vaksin kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Para demonstran nyerang BBC Studios ing London.
  • Para demonstran Anti-COVID Pass bentrok karo polisi London.
  • Wong London protes ngenalake paspor vaksin lan vaksinasi bocah.

Klompok demonstran liwat anti-COVID sing agresif nyerang lan nyoba mbobol BBC studio ing Pusat Televisi ing London Kulon.

Protes Anti-Vax sing Ganas Ngganggu BBC London Studios

Wong akeh London sing mbantah rencana COVID-19 pamrentahan karo polisi, nalika nyoba nyerang bangunan kasebut.

Konfrontasi dramatis ing ngarep lawang studio BBC difilmake dening para saksi ing lokasi kasebut. Cuplikan kasebut nuduhake selusin pejabat Polisi Metropolitan sing cepet-cepet mungkasi para demonstran, sing katon kepengin meksa mlebu.

Tempers rame banget nalika anggota kelompok protes kasebut banjur ngadeg ing rantai manungsa ing ngarep polisi, lan ngandhani kanca-kanca sing protes tetep tetep garis. Wong akeh, sing kanthi cepet saya akeh, wiwit muni, "Isin sampeyan!", Nanging ora nyoba nyoba mlebu maneh. Bocah cilik sawetara sing ngadeg ing mburine wong akeh padha melu ngidung.

The Polisi Metropolitan ujar manawa "ngerti klompok demonstran" ing njaba studio BBC ing Wood Lane, White City.

"Ora ana penangkapan, nanging petugas melu lan bakal terus ngawasi kahanan kasebut," ujare juru bicara polisi.

BBC ujar manawa ora bakal menehi komentar babagan masalah keamanan. Cuplikan langsung saka adegan kasebut nuduhake wong-wong ing njero bangunan kasebut nyelehake meja ing jejere sawetara lawang sing dikunci, sing ditindakake para demonstran minangka upaya ngalangi lawang-lawang.

Para demonstran ora percoyo karo pamrentah kanggo pandemi Covid-19 - khusus nggawe paspor vaksin lan vaksinasi bocah-bocah. Dheweke yakin manawa kepemimpinan negara kasebut ana hubungane karo perusahaan farmasi lan media kanggo ngapusi masyarakat Inggris babagan penyakit kasebut lan vaksin kasebut.

BBC kayane dipilih dadi penyiar sing dibiayai publik - sing miturut pamrotes, tumindak kanggo kepentingan pamrentah tinimbang wong Inggris.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Informasi salah lan ora nggatekke nyebar ing internet, nanging masarakat isih nganggep apa sing diwaca sejatine. Kahanan sedhih banget sing saiki ditemokake ing jaman saiki.