24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Sapa Menteri Pariwisata Saint Lucia sing anyar?

Saint Lucia Menehi Menteri Pariwisata Anyar
Saint Lucia Menehi Menteri Pariwisata Anyar
ditulis dening Harry Johnson

Dr. Ernest milih Menteri Pariwisata, Investasi, Industri Kreatif, Budaya lan Informasi Saint Lucia sing anyar.

Print Friendly, PDF & Email
  • Mantan Diplomat Saint Lucian makili konstituensi Castries South ing Dewan Majelis kanggo Partai Buruh Saint Lucia.
  • Dr. Hilaire njabat Saint Lucia dadi Komisaris Tinggi ing Inggris wiwit 2012-2016.
  • Dr.Hilaire nguber Ph.D. ing Sekolah Ekonomi London.

Dr. Ernest Hilaire sing sumpah sumpah dadi Menteri Kabinet Saint Lucia tanggal 5 Agustus 2021, menyang portofolio Menteri Pariwisata, Investasi, Industri Kreatif, Budaya lan Informasi. 

Saint Lucia Menehi Menteri Pariwisata Anyar

Tilas Diplomat Saint Lucian makili konstituensi Castries South ing Dewan Majelis kanggo Partai Buruh Saint Lucia. 

Minangka bagean saka urutan bisnis, Menteri bakal rapat karo sektor pariwisata kanggo nyakup Menteri Pariwisata, Otoritas Pariwisata Saint Lucia lan organisasi sektor swasta kanggo entuk visibilitas babagan rencana saiki. Rapat kasebut bakal menehi wawasan sing migunani lan bakal njamin supaya strategi sing disedhiyakake kanggo promosi Saint Lucia minangka salah sawijining papan sing tujuan kanggo pemulihan lengkap lan pertumbuhan berkelanjutan. 

Ngandika babagan janjian kasebut menyang Kabinet Menteri, Hon. Hilaire ujar: "Pariwisata minangka salah sawijining pendorong ekonomi utama ekonomi Saint Lucian sing nguatake rantai pasokan kita, ningkatake pangembangan ekonomi lan nggawe lapangan kerja sing signifikan. Mula, amarga pengalamanku, ditambah karo penggabungan portofolio sing fungsine gegandhengan karo produk pariwisata, aku ngarep-arep bisa kerja kanthi tulus, kanthi fokus kanggo nambah sektor pariwisata lan ndadekake masarakat dadi pusat sektor kasebut. ”

Hon. Dr. Hilaire njabat Saint Lucia dadi Komisioner Dhuwur ing Inggris wiwit 2012-2016 lan nambah pengalaman politik yaiku bidang olahraga, manajemen lan hubungan internasional. Dheweke duwe rekam trek ing Manajemen Cricket lan dadi Kepala Eksekutif Dewan Cricket Hindia Barat.

Dheweke nduweni gelar Sarjana Ilmu (Double Major) saka Kampus Cave Hill ing Universitas Hindia Barat ing Ilmu Politik lan Sosiologi. Dheweke uga entuk gelar Master of Philosophy ing taun 1995, kanthi pambeda ing Hubungan Internasional, saka Darwin College, Cambridge University, Inggris lan terus nggayuh gelar Ph.D. ing Sekolah Ekonomi London. 

Dr. Ernest Hilaire sing terhormat uga nduweni Diploma Eksekutif Negosiasi lan Resolusi Konflik saka Universitas Notre Dame.

Otoritas Pariwisata Saint Lucia pengin dheweke paling apik sajrone jabatan lan janji dhukungan kanggo pangembangan merek Saint Lucia kanthi pamimpin.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar