24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Kepiye cara wong Amerika bisa lelungan menyang Kanada miturut aturan anyar?

Kanada Mbukak Bates Land Kanggo Amerika sing Vaksinasi Kanthi Lengkap
Kanada Mbukak Bates Land Kanggo Amerika sing Vaksinasi Kanthi Lengkap
ditulis dening Harry Johnson

Keputusan iki bakal nyebabake pemulihan ekonomi kanggo tangga teparo kita sing uga dibutuhake ing sisih wates iki.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kanada wiwit nampani warga Amerika sing divaksinasi maneh ing wates tanah.
  • Kanada minangka sumber pasar perjalanan internasional paling gedhe ing Amerika lan nyumbang 26 persen kabeh lalu lintas mlebu ing 2019.
  • Muncul saka pandemi iki bakal terus dadi proses sing kompleks lan berkembang.

Kanada kanthi resmi mbukak wates tanah kanggo warga AS sing divaksinasi lan warga permanen AS jam 12:01 Senin, 9 Agustus 2021.

Kanada Mbukak Bates Land Kanggo Amerika sing Vaksinasi Kanthi Lengkap

Wong Amerika saiki bisa ngunjungi Kanada kaping pisanan wiwit larangan lelungan pandemi COVID-19 ditindakake. Iki pisanan diumumake udakara seminggu kepungkur.

US Travel Minangkasosialisasi Presiden lan CEO Roger Dow nerbitake pratelan ing ngisor iki babagan pengangkatan watesan kanggo para pelancong Amerika sing divaksinasi ing tapel wates tanah Kanada:

"Dina iki, Kanada wiwit nampani warga Amerika sing divaksinasi bali ing tapel wates tanah. Keputusan sing bijak iki bakal nyebabake pemulihan ekonomi kanggo tangga teparo kita sing uga dibutuhake ing sisih wates iki.

"Mbukak maneh tapel wates tanah AS menyang warga Kanada sing divaksinasi bakal menehi tandha titik wiwitan sing apik kanggo mbangun ekonomi perjalanan kita dhewe, lan pamrentah Biden kudu males keputusan kebijakan iki - amarga jumlah vaksinasi sing dhuwur ing saindenging Kanada - tanpa wektu tundha.

"Saben wulan lelungan kasebut tetep stagnan, AS bakal kapitunan ekspor lelungan US $ 1.5 milyar lan ndadekake bisnis Amerika sing rentan.

“Kanada minangka sumber pasar perjalanan internasional paling gedhe ing Amerika lan nyumbang 26 persen saka kabeh lalu lintas mlebu ing taun 2019, regane $ 22 milyar kanggo penghasilan ekspor tahunan. Sanajan lelungan saka Kanada bali menyang setengah saka level 2019 ing sisa taun 2021, Amerika Serikat bakal entuk meh $ 5 milyar - yen kabijakan AS ngidini.

"Muncul saka pandemi iki bakal terus dadi proses sing rumit lan berkembang. Tanggepan paling apik saka Gedung Putih yaiku nyetel kabijakan rasional babagan lelungan internasional kanggo dadi model kanggo donya kanthi aman lan tanggung jawab mbukak maneh. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar