24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Caribbean Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Pariwisata Maneka Warta

Sandal Resorts Hadiah Liburan Olimpiade Karibia

Sandal Resorts Ngrayakake Olimpiade Karibia

Meh 100 wong Olimpiade saka pulau-pulau sing dioperasikake Sandals Resorts International diwenehi hadiah liburan plancongan dening Ketua Eksekutif perusahaan kasebut, Adam Stewart, kanggo ngakoni usahane ing Olimpiade Tokyo 2020.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sandal ngrayakake Olimpiade 2020 saka Karibia kanthi saklawasé sewengi menginap, ing kategori ruangan paling dhuwur ing Resor Sandal utawa Pantai.
  2. Atlit bisa milih resor lan bakal ditransfer saka omah yen ditrapake liwat BMW mewah.
  3. Ketua Eksekutif Stewart ujar manawa "jagad paling apik entuk liburan paling apik ing saindenging jagad!"

Olimpiade sing medali pementasan Olimpiade sing bubar rampung, masing-masing bakal nampa siji-sijine tamu sewengi gratis, ing kategori ruangan paling dhuwur ing Resor Sandal utawa Pantai ing wilayah kasebut lengkap karo transfer BMW mewah saka omah, yen ditrapake , menyang resor pilihan. Kajaba iku, kabeh atlit sing makili negarane ing Olimpiade ing acara apa wae bakal nampa papat-wengi kalebu kemewahan preinan ing Resor Sandal ing pulau asal. Kontingen saka Saint Vincent bakal seneng plancongan ing resort ing Saint Lucia amarga Pantai Saint Vincent sing diantisipasi isih durung kabuka.

Stewart pisanan mlebu media sosial kanggo menehi hadiah trio sing menang medali emas Elaine Thompson-Herah, Shelly-Ann Fraser-Pryce lan Shericka Jackson, kanggo kemenangan bersejarah ing final 100M wanita, kanthi ujar, "jagad paling pantes kanggo donya preinan paling apik! ”

Dheweke banjur menehi tambahan tanpa wates tambahan kanggo kabeh pemenang medali sabanjure saka Jamaika, Bahama lan Grenada lan saiki nambah tawaran kanggo kabeh atlet Olimpiade Tokyo saka Jamaika, Grenada, The Bahamas, Barbados, Saint Lucia, Saint Vincent lan Antigua .

Ngomentari prestasi tim sing luar biasa kanggo entuk Olimpiade lan ngadeg ing podium, Stewart ujar, "Perlu akeh pengorbanan, kerja keras, dedikasi, lan konsistensi kanggo entuk Olimpiade. Atlit Karibia kita wis nuduhake kepinteran, ketahanan lan semangat juang sing apik banget lan minangka merek Karibia, sing komitmen kanggo pembangunan wilayah kasebut lan nampilake bakat regional, mula kita bangga karo kabeh atlit sing teka ing negarane. ”

Dheweke nerusake, "Aku wis ngucapake sajrone game, lan aku bakal terus ujar, 'jagad paling apik paling apik ing saindenging jagad', lan kita ora sabar ngenteni karpet abang kanggo kabeh Olimpiade yen jadwal bisa diisi . "

Para atlit dijadwalake nampa pamrih gratis kanggo kinerja lan kekuwatan luar biasa ing Olimpiade sing ngadhepi keterlambatan lan kahanan sing durung mesthi amarga pandemi COVID-19.

Stewart nambahake, "Game kasebut lan pagelaran sing atlit wis dikirimake minangka sing dibutuhake kanggo nambah semangat kolektif. Kita ora bakal bisa ngucapake matur nuwun marang atlit kanggo kabeh sing ditindakake ing negarane, lan kita ora bisa nyebutake apa artine kanggo kita kabeh, nanging kita bakal mesthekake yen dheweke duwe pengalaman plancongan paling apik nalika nguwalake sumur kasebut hadiah sing ditemokake ing Resor Sandal. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar