24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Menteri Pariwisata Seychelles Kunjungi Pengembangan Pariwisata ing Praslin

Menteri Pariwisata Seychelles Kunjungi Praslin

Terus kunjungan menyang mitra industri pariwisata, Menteri Luar Negeri lan Duta Pariwisata Sylvestre Radegonde tumuju Praslin, dina Jumuah, 6 Agustus, ing papan pamukiman sing luwih cilik ing pulau paling gedhe nomer loro ing Seychelles, negesake manawa dheweke entuk pie pariwisata sing padha.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Menteri lan Sekretaris Utama Pariwisata ngunjungi sangang perusahaan ing Grand Anse Praslin.
  2. Kajaba pengunjung dina, 19% Seychelles '384, 204 pengunjung milih tetep ing Praslin sajrone ing Seychelles ing taun 2019. 
  3. Para tamu hotel ngucapake matur nuwun banget kanggo rapat lan kesempatan kanggo ijolan informasi lan cara maju.

Kunjungan kasebut, sing nyedhiyakake kesempatan kanggo Menteri lan timnya ndeleng macem-macem produk sing ditawakake, diwiwiti ing Grand Anse Praslin lan kalebu sangang perusahaan kanthi kapasitas kurang saka 20 kamar.

Logo Seychelles 2021

"Kunjungan kasebut apik banget kanggo ngonfirmasi manawa tarif hunian banget marem kanggo perusahaan cilik kanthi mayoritas hoteler sing ujar manawa wis nikmati sekitar 100% hunian ing wulan kepungkur. Katon yen ana distribusi sing seimbang ing endi para pengunjung menyang tujuan milih nginep, ”ujare Menteri Radegonde.

Nuduhake rasa senenge amarga bisa negesake komitmen kementeriane kanggo kabeh mitra kanthi langsung, Menteri Radegonde ujar, "Menteri kasebut siyap mbantu mitra supaya luwih apik produk lan pangiriman layanan uga menehi pitulung kanggo visibilitas lan pemasaran umume. ”  

Sekretaris Utama Pariwisata, Ibu Sherin Francis, sing ngancani menteri kasebut ing kunjungan kasebut, ujar, "Angka kita nuduhake manawa Praslin minangka salah sawijining pulau sing paling akeh dituju. Kejaba pengunjung dina, 19% saka 384, 204 pengunjung milih nginep ing Praslin sajrone dheweke ing Seychelles ing 2019. Iki nuduhake manawa pulau iki dihargai para pengunjung, lan nalika fokus kanggo nambah pengalaman para tamu ing papan sing dituju, kita bakal yakin manawa pendapat mitra ing Praslin minangka bagean saka keputusan sing dijupuk, "ujare Ny. Francis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar