24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Guatemala Breaking News Mexico Breaking News News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata menyang Guatemala lan Cancun dadi luwih gampang

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Guatemala wis berkembang dadi pusat pusat ing Amerika Tengah, nggawe koneksi menyang Meksiko lan liya-liyane. Kutha resor Meksiko Cancun saiki gampang digayuh saka Guatemala, Honduras lan sateruse, mbukak kerjasama pariwisata ing antarane rong negara kasebut.

Iki matur nuwun kanggo TAG Airlines, sawijining operator Guatemala trendi.

Print Friendly, PDF & Email
  1. TAG Airlines bakal miwiti operasi ing Meksiko wiwit wulan Agustus, kanthi penerbangan sing bakal nyambung menyang kutha Guatemala lan Tapachula, wiwit tanggal 13 Agustus, lan Guatemala lan Cancun, wiwit tanggal 19 Agustus.
  2. Penumpang duwe opsi penerbangan langsung nyuda wektu lan biaya, rute anyar kasebut bakal nguntungake para turis lan bus sing lelungan menyang tujuan kasebut.
  3. Guatemala minangka Jiwa Bumi lan minangka jantung jagad Maya, nawakake macem-macem macem-macem atraksi alam, arkeologi, lan gastronomi, lan liya-liyane. 

Cancun wis berkembang dadi tujuan pariwisata ing Meksiko ora mung kanggo wong Amerika nanging kanggo para pengunjung saka saindenging Amerika Tengah lan Selatan, uga Eropa.

Nyambungake Cancun karo Tapachula minangka asil dandan sing gedhe kanggo nyambung Guatemala lan jaringan TAG liyane ing Amerika Tengah menyang kutha resor Meksiko iki.

Transportes Aéreos Guatemaltecos (TAG) minangka maskapai penerbangan pribadi lan maskapai kargo kanthi kantor pusat ing Zone 13 Kutha Guatemala, lan pusat utama ing Bandara Internasional La Aurora. Didegaké ing 1969 ing Guatemala City

Wiwit tanggal 13 Agustus, rute anyar Guatemala-Tapachula-Guatemala bakal rawuh ing itinerary ing ngisor iki kanthi limang frekuensi mingguan:

Flightdalan langitfrekuensiJadwal
220Guatemala-TapachulaSenin-Jumat10: 30-12: 15 jam
221Tapachula-GuatemalaSenin-Jumat14: 00-13: 45 jam
 

Sementara, wiwit tanggal 19 Agustus, Rute Guatemala-Cancun-Guatemala anyar bakal ngladeni itinerary ing ngisor iki kanthi papat frekuensi minggon:

Flightdalan langitfrekuensiJadwal
200Guatemala-CancúnSelasa, Kamis, Setu lan Minggu10: 00-13: 10 jam
 
201Cancún-GuatemalaSelasa, Kamis, Setu lan Minggu14: 10-15: 20 jam

Julio Gamero, CEO TAG Airlines, ujar manawa "wilayah kidul-wétan Meksiko penting banget lan narik kawigaten para plancongan lan plancongan bisnis, kanggo kaendahan alam, kekayaan budaya lan relevan karo wilayah kasebut kanggo pertumbuhan ekonomi."

"Kita bangga banget bisa miwiti operasi ing Meksiko. Katalis ekonomi sing penting mesthi bakal dadi Mayan Train, sing bakal dadi landasan pangembangan wilayah kidul-kidul, liwat nggawe lapangan kerja, generasi investasi lan promosi kegiatan pariwisata, "tambahnya.

Gamero matur nuwun marang panguwasa Meksiko Quintana Roo lan Chiapas amarga kapercayane, uga Menteri Pariwisata Federal, mitra bisnis, lan Institut Pariwisata Guatemala, sing bisa nggawe konektivitas udara antara loro negara kasebut dadi kasunyatan.

TAG Airlines minangka perusahaan 100 persen Guatemala sing suwene 50 taun tetep komitmen karo konektivitas udara lan pembangunan. Saiki ngoperasikake 27 penerbangan saben dinane ing Guatemala, Honduras, El Salvador, Belize, lan saiki ing Meksiko, kanthi armada modern luwih saka 20 pesawat.

Kajaba iku, TAG Airlines duwe komitmen tenan kanggo nglindhungi kesehatan para penumpang, saengga ing kabeh penerbangan kasebut ngetrapake langkah-langkah kebersihan lan sanitasi sing ketat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar