24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Pos Tamu

Dhaptar Buku Paling Inspirasi kanggo Mbantu Sampeyan Tumbuh

ditulis dening editor

Buku ngemot kawicaksanan sing kuat lan transformatif sing bisa ngowahi lintasan sajrone urip sampeyan. Iki kanggo kesehatan, kasugihan, sesambetan, lan liya-liyane sing paling penting.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Supaya tetep berkembang lan berkembang saben dina, cukup waca 20 kaca buku sing apik! ROI luar biasa.
  2. Ing ngisor iki ana sawetara buku sing menehi inspirasi kanggo mbantu sampeyan tuwuh.
  3. Uga, ana sawetara tips kanggo entuk nilai paling saka saben kaca sing diuripake.

Dosis Motivasi

Malah para wirausahawan sing paling ambisius ngerti: motivasi ora suwe, lan sampeyan ora bisa nganggep wektu sing tepat. Kanthi maca utawa rong kaca buku motivasi, sampeyan bakal entuk kesenengan sing kudu diwiwiti.

"7 Pakulinan Wong sing Efektif Akeh dening Stephen R. Covey minangka buku sing apik kanggo mbantu sampeyan rumangsa luwih produktif lan motivasi, "jarene Mary Berry, Pendhiri lan CEO of Kosmos Vita. "Iki kalebu alat kanggo entuk asil sing dikarepake nalika negesake pentinge peduli karo apa sing ngasilake asil kasebut. Salajengipun, babagan unsur kamardikan lan penguasaan diri, ketergantungan lan kerja bareng wong liya, lan perbaikan terus-terusan. Buku iki bakal mbantu sampeyan ngerti kabeh aspek terkenal sing kudu dipikirake nalika nggayuh tujuan. ” 

Motivasi, disiplin, kabiasaan sing apik - apa maneh sing kudu sukses?

Dhasar sing Kuat

NGALAMI guru sing paling gedhe ing urip, nanging buku sing apik bisa mbantu sampeyan ngerti prekara sing luwih jero lan nggawe terobosan penting ing wektu-wektu penting.

"Esensialisme: Pengejaran Sukses sing Disiplin saka Greg McKeown ngrampungake kabeh perkara sing penting, "jarene Jared Pobre, CEO lan Co-Founder of Kaldera + Lab. "Yen ngatur manajemen wektu, ora kanggo ngrampungake kabeh perkara. Yaiku babagan ngrampungake perkara sing bener. Dadi luwih milih babagan ngendi kita nggunakake energi, kita bisa fokus karo sing penting. "

Sinau ing kasunyatan, nanging uga ngetrapake piwulang saka buku uga supaya bisa sukses.

Legenda urip

Nalika maca buku, sampeyan bakal entuk pikiran lan imajinasi sawetara pemikir paling gedhe ing donya. Sapa sing bisa menehi kesempatan kaya ngono, kanthi rega sing regane larang?

"Jonathan Franzen minangka salah sawijining pangarang urip sing hebat," ujare Jorgen Vig Knudstorp, Ketua Eksekutif of Grup Brand LEGO. "Bukune sing paling anyar yaiku koleksi nonfiksi sing, antara liya, berpendapat kanggo maca lan nulis esai, sing beda banget karo pesen cepet, postingan media sosial, lan judhul berita ringkes."

Franzen minangka salah sawijining wong! Pilih penulis sing disenengi lan deleng kabeh pustaka kasebut supaya bisa entuk gambaran lengkap.

Analisis Kebiasaan

Sepira kerepe kita nganalisa tumindak lan tumindak dhewe? Sawetara buku mbutuhake kita mriksa babagan kabiasaan lan nyetel yen perlu.

“Salah sawijining buku sing paling inspirasi sing dakwaca yaiku Kekuwatan Pakulinan, Napa Kita Laku Ing Urip lan Bisnis, dening Charles Duhigg, "jarene Ashley Laffin, Direktur Senior Manajemen Brand at Ibu Dirt. “Iki minangka buku sing apik tenan sing bisa nggawe sampeyan rumangsa luwih produktif lan semangat babagan gaweyan sampeyan. Buku iki nyakup macem-macem vertikal, wiwit olahraga nganti bisnis DTC utama nganti gerakan lan ndeleng ilmu sing ana ing mburine. Bab iki njlentrehake kenapa manungsa duwe kabiasaan lan uga nerangake kepiye cara bisa rusak utawa diganti. ”

Saben dina sing kita lakoni kalebu kabiasaan, sehat utawa ora - priksa buku iki kanthi serius!

Piwulang ing Tekad

Ora bakal ana akeh umpan balik positif nalika miwiti bisnis utawa nggayuh tujuan ing urip, utamane ing tahap wiwitan. Temokake buku sing menehi motivasi lan menehi pola pikir sing dibutuhake kanggo sukses.

"Aku seneng maca Entuk Genggeman dening Gino Wickman lan Mike Paton, ”jarene Kiran Gollakota, Pendhiri Co of Klinik Waltham. "Duwe cara tetep tekad dadi pimpinan lan wirausaha nalika angel ndeleng cahya ing mburi trowongan. Iki ngajari aku carane terus maju lan terus maju sanajan rasane ora ana gunane. ”

Ora kabeh kita duwe motivasi kanthi gaya nulis lan subjek sing padha, mula golek buku sing cocog kanggo sampeyan.

Permata Nganggo Timer

Ana ewonan buku ing genre mandhiri, akeh sing mbahas babagan sing padha bola-bali. Temokake berlian ing atos lan simpen ing rak sampeyan, amarga bisa uga kuat.

"Buku mandhiri wis dadi pasar jenuh, mung udakara sedasa, nanging, ing segara konten pengusaha sing daur ulang lan luwih apik, aku bisa nemokake akeh kawicaksanan lan pandhuan ing Jamie Schmidt Supermaker, "Ujare Nik Sharma, CEO of Sharma Merek. "Schmidt nyedhiyakake bank pengetahuan sing apik kanggo pandhuan babagan pertumbuhan bisnis, merek, pangembangan, macem-macem jinis gaya pemasaran, skala, keterlibatan pelanggan lan PR. Minangka buku pitulung mandhiri bisnis sing bisa digunakake kanthi gampang ditrapake kanggo rencana bisnis sing pungkasane mbantu kita skala luwih cepet tinimbang sing diramalake. "

Aja lali ngetrapake apa sing wis sampeyan sinaoni saka buku pitulung diri, yen ora, mung maca pantai.

Ngerti Teknologi Anyar

Napa sampeyan nganggep CEO lan pimpinan industri mesthi maca buku anyar? Mangkene carane sinau babagan tren anyar, teknologi anyar, lan prekara-prekara liyane sing menehi kemajuan ing bisnis.

"Aku ketemu Arsitek Intelijen menarik banget lan panjelasan AI sing apik - penting kanggo jagad sing cepet lan ngrampungake pitakon moral ing wilayah iki, "jarene Andrew Penn, CEO lan Direktur Managing at Telstra.

Subyek kasebut ora mung apik, nanging uga bakal mbantu sampeyan menang ing bisnis.

Wawasan Psikologi

Pikiran manungsa bisa uga dadi topik sing paling menarik, lan ana pirang-pirang cara kanggo ngetrapake temuan klinis kanggo game bisnis. Waca babagan psikologi supaya luwih ngerti babagan sampeyan lan wong liya.

"Psikolog Carol Dweck nantang pentinge duwe pola pikir tuwuh ing bukune, Mindset: Psikologi Sukses, "Ujare Dr. Robert Applebaum, Pamilik of Applebaum MD. "Dheweke negesake yen kita tetep gigih, kita bakal terus berkembang. Ing Sihir Mikir Gedhe, David J. Schwartz negesake manawa kita precaya marang awake dhewe, kita bisa ngrebut target sing bisa dipikirake. Kaloro buku kasebut nyinaoni kekuwatan pikiran lan kontrol sing sejatine diduweni kanggo asil ing urip. "

Kanthi mikir luwih cetha lan pola pikir sing kuwat, kepiye sampeyan bisa kalah?

Nggoleki Tujuan

Akeh wirausaha miwiti lelungan kanthi tujuan sing kuat, nanging bisa dadi kabur suwe-suwe amarga stres, kesel, lan rasa ora percaya dhiri. Maca buku sing mbantu nemokake tujuan kasebut lan tetep ngrampungake rencana game.

"Ing Simon Sinek Mulai karo Napa: Kepiye Pimpinan Paling Apik Nginspirasi Kabeh Wong Kanggo Tumindak, ngerti apa tujuan sampeyan supaya bisnis sampeyan tetep bisa ditrapake nganti pungkasane sampeyan lakoni, "jarene Rym Selmi, Pendhiri of MiiRO. “Tanpa 'kenapa', bisnis sampeyan bakal kelalen kenapa ana, lan pelanggan ora bakal duwe alasan tuku maneh saka sampeyan. Psikolog Angela Duckworth udur ing bukune, Grit: Kekuwatan Gairah lan Tekun, yen njaga konsistensi kanggo jangka panjang banjur bakal entuk target. Buku-buku kasebut menehi pinemu babagan pentinge fokus ing tujuan sampeyan. ”

Ora ana buku sing bakal nyritakake tujuane kanthi langsung. Iku kanggo sampeyan!

Klasik Bisnis

Sampeyan ora prelu dadi pengusaha kanggo golek regane saka klasik ing genre kasebut. Subyek kaya kekayaan lan manajemen hubungan universal, mula wiwiti maca sawetara favorit sekolah lawas.

"Ana pirang-pirang buku sing menehi inspirasi sajrone pirang-pirang taun, angel mung sawetara jeneng," jarene Aidan Cole, Pendhiri of TatBrow. "Minangka pamilik bisnis, Sugeng Raw Poor Dad dening Robert Kiyosaki pancen wis diwaca. Buku kasebut mbahas babagan bedane antarane tanggung jawab lan aset, sampeyan mesthi luwih akeh aset tinimbang kewajiban. Uga, uga mbahas babagan bedane dadi pegawe, kerja dhewe, pamilik bisnis lan investor. Buku liyane sing hebat yaiku Cara Mulihake Kanca lan Pengaruh Wong dening Dale Carnegie. Iki minangka buku sing apik banget kanggo urip, mulang sampeyan babagan kepinteran karo wong supaya sampeyan bisa nuwuhake sesambungan sing dawa! ” 

Iki minangka jinis buku sing terus diwaca lan pantes diwaca kaping pirang-pirang. Aja nganti dheweke ninggalake rak sampeyan.

Wutah lan Grit

Buku duwe tugas banget nerangake konsep sing kompleks, nanging uga menehi ide babagan ide sederhana kanggo asil utama. Ajaib tembung.

"Miturut psikolog Angela Duckworth, kunci sukses gumantung marang grit," jarene Carrie Derocher, CMO of TextSanity. "Bukune, Grit: Kekuwatan Gairah lan Tekun, ujar manawa sampeyan tetep konsisten suwene, sampeyan bakal entuk target. Ing buku motivasi, Mindset: Psikologi Sukses, Carol S. Dweck fokus ing ide yen nggunakake pola pikir tuwuh bakal ndadekake upaya kita terus berkembang. ”

Sampeyan bisa nemokake makna, motivasi, lan liya-liyane ing buku-buku hebat. Ngenteni apa maneh?

Tips Kerja Remote

Sawetara buku maca luwih akeh kaya manual instruksi utawa cithak biru kanggo entuk asil tartamtu. Iki bisa uga owah-owahan saka sing sampeyan seneng waca ing kalodhangan, nanging asile bisa luar biasa.

"Anyar dirilis Bahasa Awak Digital: Cara Nggawe Kepercayaan lan Sambungan, Ora Matter Jarak Jauh dening Erica Dhawan njelajah basa awak ing jagad digital, "jarene Tyler Forte, Pendhiri lan CEO of Omah Felix. "Saiki manawa akeh kantor wis pindah menyang lingkungan hibrida, komunikasi sing efektif ora nate luwih kritis. Lan kanthi tambah akeh pertemuan virtual, sinau nerjemahake prilaku awak bakal mbantu sampeyan makarya lan motivasi karyawan kanthi luwih apik. "

Ana mesthi sinau babagan katrampilan anyar, lan buku bisa nyepetake proses iki tikel kaping tikel.

Ora Ana Watesan

Yen sampeyan rumangsa netral utawa mung kudu miwiti urip, mula kudu ngrampungake buku sing menehi inspirasi. Mung butuh sawetara kaca sadurunge entuk sawetara perspektif penting lan bisa uga duwe wahyu cilik utawa loro.

"Pikirane Wutah dening Joshua Moore lan Helen Glasgow ngupaya supaya terus ngupayakake tuwuhing tuwuh, "jarene Eric Gist, Pendhiri of OS sing apik tenan. "Mesthi ana papan kanggo tuwuh, lan kita ora bakal mandheg tuwuh. Iki nuduhake kula carane golek kesempatan anyar lan terus sinau ing karir. ”

Kadhangkala, tembung sing bener bisa mbantu sampeyan mandheg lan munggah ing wektu sing tepat.

Crita Inspirasi

Ora ana sing luwih apik tinimbang maca babagan wong nyata lan inovasi lan prestasi sing monumental. Ora mung nyenengake, nanging nuduhake manawa sampeyan bisa nindakake perkara sing padha.

"Piranti Titans: Taktik, Rutinitas lan Kebiasaan Milyarder, Ikon, lan Pelaku Kelas Dunia minangka kompilasi crita sing inspiratif saka podcast bisnis terkenal Tim Ferriss, "jarene Joshua Tatum, Pendhiri of Budaya Kanvas. "Crita kasebut nggambarake babagan urip sing apik, ala, lan ala para miliarder, ikon, lan legenda, sing nyedhiyakake peta realistis babagan sukses. Semono uga inspirasi, sampeyan pengin nuduhake crita kasebut karo kabeh tim. ”

Sinaoni kepiye carane nindakake, tindakake jejak, lan wenehi tandha ing jagad iki.

Sukses Senadyan Ora mesthi

Dhiskusi nyata - kita kabeh mesthi ora ragu-ragu karo awake dhewe. Ing jaman sing angel, kita bisa entuk manfaat saka buku sing tetep nggawe dhasar lan nambah kapercayan. Cara kasebut luwih apik tinimbang tetep terpaku ing warta kabel!

"Sinau babagan cara ngenali lan ngrebut kesempatan nalika kekacauan dadi fokus Gawe Buku Panduan Masa Depan + Inovasi: Taktik kanggo Mikir Ngganggu dening Jeremy Gutsche, "jarene Shahzil Amin, Mitra Mitra Karlani Capital lan Pendhiri Emagineer lan Nganti sadurunge. “COVID-19 ngowahi cara bisnis. Sajrone pandemi kasebut, akeh perusahaan sing gagal amarga ora duwe wawasan lan keluwesan. Nanging wong liya bisa urip subur kanthi nggunakake pikiran sing ngganggu kanggo ngenali owah-owahan kabutuhan pelanggan lan berkembang kanthi cepet kanggo ketemu. Iki minangka maca sawise pandemi penting kanggo bisnis sing maju. "

Aja kejiret karo kedadeyan global. Siapke kanthi maca buku sing bener lan nggunakake pola pikir sing lincah.

Relationship Building

Hubungan kita karo wong liya penting banget kanggo urip sing bahagia lan sukses. Ana sawetara buku klasik sing mbantu kita nggawe lan ngatur sesambetan kanthi luwih efektif, mula aja nganti lali maca sadurunge.

"Yen sampeyan pengin wong seneng karo sampeyan, aja mandheg menehi kritik, Dale Carnegie martakake ing bukune sing apik, Cara Mulihake Kanca lan Pengaruh Wong, "Ujare Michael Scanlon, CMO lan Pendhiri of Perawatan Kulit Roo. "Ora ana bedane signifikan antarane hubungan pribadi lan hubungan bisnis. Nalika nerangake seni komunikasi, kalorone nggunakake prinsip sing padha. Buku inspirasi liyane yaiku David J. Schwartz ', Sihir Mikir Gedhe, sing menehi cara sing migunani kanggo nglatih sampeyan mikir lan tumindak supaya bisa nggayuh kekarepan sampeyan. "

Mesthi, sampeyan bisa nonton video utawa maca kuotasi, nanging ora ana sing ngatasi pengalaman saka buku nyata.

Sifat lan Rutinitas

Kita kabeh makhluk biasa. Pitakonane yaiku - kabiasaan apa sing mbantu sampeyan sukses, lan polahe apa sing nyegah sampeyan?

"Buku sing paling apik kanggo diwaca para pimpinan yaiku"7 Pakulinan Wong sing Efektif banget”” Jarene Jason Wong, CEO of Doe Lashes. “Buku iki nyipta kebiasaan sing paling apik supaya sampeyan sukses ing jagad iki lan bisa dadi bahan sing bisa dicerna. Aku nyaranake marang sapa wae. ”

Kaya sing dicritakake Socrates, urip sing ora ditliti ora migunani, mula wiwiti maca lan temokake luwih akeh babagan sampeyan lan kepiye cara sampeyan ngubengi jagad iki.

Buku Pegangan sing Mbantu

Buku ora kudu ana teks sewu kaca supaya efektif lan migunani. Sawetara buku favorit kita gampang lan gampang diwaca kanthi pesen universal sing jelas.

"Paul Arden"Ora Apik Apik Sampeyan, Luwih Becik Sampeyan Dadi: Buku Paling laris ing Jagad ” pandhuan saku babagan cara sukses nawakake tips cepet lan kawicaksanan sing bisa digunakake ing bisnis lan urip pribadi, " ujare Dr. Zachary Okhah, Pendhiri lan Kepala Bedah at PH-1 Miami. “Kanthi seni, fotografi, lan grafis sing apik, mula bakal narik kawigaten. Ora Apik Apik Sampeyan nutupi kabeh ide ide konyol sing mbantu ngatasi blok mental nganti dipecat bisa uga bab sing apik. Iki minangka buku sing migunani nalika sampeyan butuh wawasan inspirasi. "

Mung amarga buku dawa lan angel, ora mesthi tegese apik! Kadhangkala sampeyan mung pengin tetep sederhana.

Kawicaksanan nyata

Yen sampeyan nemokake sawetara kawicaksanan ing kaca buku sing apik, sampeyan bakal tetep terus urip, lan ora ana sing bisa ngilangi. Ditambah maneh, yen sampeyan nglumpukake kawicaksanan, sampeyan bakal luwih siyap ngatasi tantangan sing angel banget.

"Ing Cara Mulihake Kanca lan Pengaruh Wong, salah sawijining buku sing paling laris ing kabeh jaman, Dale Carnegie nyaranake supaya kita ora weruh lan nuduhake minat marang wong liya yen pengin disenengi, "ujare Haim Medine, Pendhiri lan Direktur Kreatif at Mark Henry Perhiasan. "Nasihat iki ora mung magepokan karo hubungan pribadi, nanging uga bisa mbantu ngatasi hubungan profesional. 'Yen kita yakin, kita bisa nggayuh' minangka pesen inspirasi David J. Schwartz sing ditampilake ing bukune sing pengaruh, Sihir Mikir Gedhe. Kita bisa duwe kabeh gegayuhan kasebut ing urip kanthi nggawe afirmasi sing nguatake kapercayan kasebut. "

Kanthi luwih saka lusin rekomendasi buku saka pimpinan bisnis sing hebat, sampeyan bakal bisa ngrampungake. Muat e-reader utawa entuk sawetara paperbacks - apa wae sing sampeyan lakoni, aja nganti mandheg maca!

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar