24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Caribbean Cruising Warta Breaking Curacao Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah Warta Industri Rapat News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Sandal, Wyndham, Marriott & Hilton: Gaya Curaçao Ngimpi Amérika

Curaçao Booms karo Hotel Anyar, Penerbangan sing Ditambah kanggo US lan Wisatawan Kanada
Sandal® Royal Curaçao
ditulis dening Harry Johnson

Sandal, Wyndham, Marriott lan Hilton nyathet Pulo Karibia Walanda warna-warni Curacao lan gabung karo Airlines kanggo mbentuk tim kesenangan kanggo Pengunjung Amerika lan Kanada.

Print Friendly, PDF & Email
Maskapai melu crita katresnan liburan supaya para Pelancong Amerika ngalami istirahat saka COVID lan dadi wong Walanda ing Curacao
  • Merek kaya Sandal, Wyndham lan Hilton kabeh nandur panji ing Curaçao.
  • Airlift menyang Curaçao wis siyap kanggo para plancongan Amerika Utara.
  • Syarat mlebu lan protokol keamanan Curaçao wis diadaptasi supaya cocog karo lingkungan perjalanan sing berkembang.

Pulo Karibia Walanda, Curaçao, bubar ndeleng akeh pembangunan hotel anyar lan merek sing didhukung dening merek perhotelan paling misuwur ing donya, uga rute penerbangan sing ditambahi. Saka Marriott sing wis direnovasi nganti pilihan mewah kabeh kalebu Dreams and Sandal, uga properti sing anyar ditandhani kayata Trademark by Wyndham lan Curio by Hilton Collection, Curaçao bangga nawakake akomodasi anyar sing beda-beda kanggo nambah akeh lelungan Amerika Utara .

Curaçao Booms karo Hotel Anyar, Penerbangan sing Ditambah kanggo US lan Wisatawan Kanada

Iki minangka taun sing kuat kanggo ekspansi pulau kasebut kanthi merek kaya Sandal, Wyndham lan Hilton kabeh nandur panji ing Curaçao.

Ing wiwitan 2021, Sandals Resorts International ngumumake bakal ngubah Pantai Santa Barbara & Resort Golf saiki Sandal® Royal Curaçao. Dipunwiwiti ing pungkasan taun 2021, transformasi kasebut wiwitane bakal kalebu kamar lan suite mewah 350 sing digawe sadawane Teluk Water Spanish lan Laut Karibia, kanthi rencana ekspansi luwih lanjut ing taun-taun mbesuk. Rencana konseptual kanggo resort kalebu nyakup elemen penting kanggo pengalaman Sandal teken, kalebu kolam jembar anyar, macem-macem pilihan panedhaan, akomodasi mewah, lan River Suites sing mentas dibangun. Para tamu uga bakal duwe akses menyang lapangan golf kejuaraan 18-bolongan Pete Dye, rong marina ing lokasi lan acara njero ruangan ruangan lan ruangan 38,000 kaki persegi lan ruang rapat - sing paling gedhe ing pulau kasebut sawise rampung. The Sandals® Royal Curaçao didol tanggal 4 Agustus 2021 lan bakal mbukak tanggal 14 April 2022.

Ing wulan Mei 2021, Kunuku Aqua Resort dadi bagean saka Koleksi Merek Dagang dening portofolio Wyndham, koleksi kelas menengah kelas menengah merek mewah lan ndhuwur hotel sing njaga semangat mandhiri lan individualitas. Resor iki saiki lagi nganyarke njaba lan interior, kalebu kabeh kamar lan apartemen, sing bakal dirampungake taun 2022.

Pungkasan, ing wulan Juni 2021, Hilton ngumumake penandatanganan Mangrove Beach Corendon Curaçao Resort sing nembe dibukak minangka properti paling anyar sing gabung karo portofolio Curio dening Hilton. Diduweni dening Corendon Group, resor lengkap kalebu samesthine bakal diowahi ing wulan September 2021 lan bakal nggawe maneh ngarsane Hilton ing pulau kasebut. Ing bab sabanjure minangka properti Curio Collection, Mangrove Beach Corendon Curaçao Resort bakal nawakake pengalaman kurate kanggo para petualang sing petualangan, uga nyedhiyakake kanggo wong-wong sing golek plesiran Karibia sing tenang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar