24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner budaya Warta Breaking Prancis Warta Pamrentah Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Serangan Vaksin Polisi Prancis Kafe Paris sing Kosong

Serangan Vaksin Polisi Prancis Kafe Paris sing Kosong
Serangan Vaksin Polisi Prancis Kafe Paris sing Kosong
ditulis dening Harry Johnson

Akeh kafe trotoar lungguh kosong amarga pelanggan rutin milih lungguh ing bangku umum ing njaba.

Print Friendly, PDF & Email
  • Macron ngluwihi pass vaksin menyang restoran.
  • Sing tanpa pass ngadhepi denda € 135.
  • Denda kasebut mundhak dadi € 9,000 amarga pelanggaran ulangan.

Dina iki, pamrentah Presiden Prancis Emmanuel Macron ngluncurake amanat 'pass sanitaire' sing kontroversial menyang papan makan, kalebu sing ana ing njaba ruangan, ora nggatekake demonstrasi massal ing saindenging Prancis.

Polisi Prancis wiwit mlebu kafe lan restoran lan ngetrapake syarat pass vaksinasi, nyebabake akeh meja sing kosong sajrone nedha awan sing biasane sibuk, amarga masarakat Prancis mangan ing bangku umum.

Serangan Vaksin Polisi Prancis Kafe Paris sing Kosong

Pelanggan restoran lan kafe tanpa pass duwe dhendha € 135 ($ 158), sing bakal ditambah dadi € 9,000 ($ 10,560) kanggo pelanggaran sing diulang.

Ing wayah awan, akeh kafe trotoar sing lungguh kanthi kosong amarga pelanggan reguler milih lungguh ing bangku umum ing njaba - miturut akeh foto lan komentar sing dikirim ing media sosial.

Video lan foto media sosial nuduhake papan ing njaba ruangan lan sawetara wong sing mangan ing Champ Élysées, Parisdalan utama.  

Ana foto tabel kosong ing saindenging kutha nalika papan kasebut biasane bakal kebak.

Serangan Vaksin Polisi Prancis Kafe Paris sing Kosong

Grande Brasserie sing misuwur, cedhak alun-alun Bastille, duwe sawetara pelanggan ing njero, nanging ora ana sing metu ing teras.

Pass kasebut, dikenalake dening Macron kanggo meksa vaksinasi nglawan Covid-19, dadi wajib mlebu museum, bioskop, kolam renang, lan papan liyane wiwit tanggal 21 Juli. Pengadilan uga mutusake manawa miturut undang-undang wajib menehi vaksinasi kanggo petugas kesehatan. , sawetara sing mogok protes.

Ngadhepi kasus COVID-19 sing tambah akeh amarga macem-macem jinis Delta saka virus, panguwasa Prancis meksa nindakake perkara vaksin kabeh wong. Kangge, produsen vaksin Pfizer lan Modern wis nambah rega vaksin kanthi drastis ing Uni Eropa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar