24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Australia Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

'Hak Mati Saka COVID-19' kudu dijamin

Gila Anti-Vax: Senator Australia Mbela 'Hak Mati Saka COVID'
Senator Australia Pauline Hanson
ditulis dening Harry Johnson

Ora perlu Vaksin!

Senator Australia Hanson tetep negesake manawa dheweke bener sanajan dikandhani manawa vaksin sing wis ana wis ngliwati uji coba sing dibutuhake lan menehi risiko kesehatan sing luwih murah tinimbang kena infeksi virus kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

Gila Anti-Vaksinasi diandharake dening Senator Pauline Hanson

  • Senator Pauline Hanson negesake manawa vaksin COVID-19 durung dites kanthi bener.
  • HE Pauline Hanson misuwur amarga pernyataan kontroversial babagan program imunisasi. Dheweke dadi pendukung anti vax.
  • Komentar Hanson dibanting dening profesional kesehatan lan dipoyoki online.

Pimpinan partai sayap kanan Australia One Nation, Senator Pauline Hanson, negesake manawa bisnis lan pamrentah ora "meksa utawa nyiksa" wong supaya divaksinasi lan masarakat kudu duwe pilihan kanggo nolak vaksin COVID-19, sanajan padha mati amarga virus.

Iku agerakane kaya ngonos terus uga ing Inggris lan negara liyane.

"Wenehi kesempatan marang wong, duwe vaksin ... lan yen wong, kaya aku, sing durung duwe vaksin, mula aku entuk COVID-19 lan aku mati amarga iku, iku pilihanku," ujare Hanson.

Nuntut manawa vaksin COVID-19 durung dites kanthi bener, senator kasebut ujar manawa dheweke "ora bakal diganggu utawa diancam bakal duwe vaksin." 

Hanson tetep negesake manawa dheweke bener sanajan dikandhani manawa vaksin sing wis ana wis ngliwati uji coba sing dibutuhake lan menehi risiko luwih murah tumrap kesehatan dibandhingake kena infeksi virus kasebut.

Hanson misuwur amarga nggawe pernyataan kontroversial babagan program imunisasi sing isih ana. Wulan kepungkur, para produsen acara radio Sydney milih 'ngilangi' sawetara komentar anti-vaksinasi nalika wawancara sing disiarkan kanthi wektu tundha 30 detik.

Komentar Hanson dikritik dening para profesional kesehatan lan akeh dipoyoki online karo para komentator sing ujar manawa nyebar pesen anti-vaksinasi, Hanson mbebayani nyawane wong liya. "Wong bodho sing mbebayani," salah sawijining wong nulis online.

Vaksinasi wajib diwajibake kanggo kabeh pekerja perawatan omah ing Australia wiwit tanggal 17 September. Perdana Menteri Scott Morrison dina iki ngumumake manawa pamrentah negara kasebut ora duwe rencana mandat vaksin luwih akeh.

"Kita ngerti ana insentif internal vaksin," ujare PM. "Sampeyan kurang bisa entuk [virus], sampeyan ora bakal lara parah lan ora bisa menehi kanca."

Nganti saiki, 22.5% warga Australia sing umure luwih saka 16 taun wis divaksinasi lan 44.2% nampa paling ora siji dosis vaksin kasebut, miturut pamrentah. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

2 Komentar

  • Vaksin kasebut durung dites kanthi lengkap! Mung nggunakake eksperimen, darurat. Ora ana pertimbangan babagan langkah pencegahan liyane sing ora duwe efek samping, utamane vitamin D3. Ora ana sing bisa ujar kanthi sah manawa efek vaksin ora apik banget kaya pengaruh virus kasebut. Nyatane ana dokter sing ujar manawa dheweke percaya yen vaksin kasebut pungkasane bakal mateni luwih akeh wong tinimbang virus kasebut. Kita ora duwe informasi jangka panjang babagan vaksin kasebut. Sampeyan nyasarake wong ing crita iki.