24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Thailand Wuta menyang Cithakan COVID-19: Nyurung Kothak Wedhi Phuket

Penghasilan Sanduk Phuket luwih penting tinimbang kesehatan

Sanajan ana akeh kasus COVID-19 ing saindenging Thailand, juru bicara Pusat Administrasi Situasi Ekonomi (CESA), Thanakorn Wangboonkongchana, dina iki ujar manawa kampanye Phuket Sandbox kudu terus dilarasake kanthi tetep kanggo ngatasi tantangan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Phuket adol 335,000 hotel wengi kanggo periode Juli-September ing kampanye Sandbox.
  2. Target total penghasilan 8.9 milyar baht (US $ 265.9 yuta) sajrone wektu telung wulan iki.
  3. Kothak Pasir Phuket wiwit diwiwiti wis ngasilake udakara 1 milyar baht (US $ 29.9 yuta).

Argumentasi kasebut yaiku kampanye ing tahap saiki wis ngrewangi nyiptakake lapangan kerja, nalika nyiyapake atraksi kanggo musim pariwisata puncak sing pungkasan ing pungkasan taun. Pamrentah nyebutake asil kampanye Phuket Sandbox positif, maju kanggo mbukak maneh negara kasebut kanggo turis sing divaksinasi, diwiwiti karo provinsi pulau Phuket.

Wangboonkongchana ujar manawa pamrentah ngarepake kampanye kasebut bakal nambah kegiyatan ing wulan Agustus lan September, kanthi target pengunjung 100,000 wong ing wulan Juli-September, lan target total penghasilan 8.9 milyar baht (US $ 265.9 yuta) ing periode sing padha. Dheweke njaluk warga desa dadi tuan rumah sing apik kanggo pengunjung, lan menehi kesan sing apik nalika njaga keamanan.

Kampanye pembukaan pariwisata pilot Thailand Kothak Pasir Phuket wis ngasilake udakara udakara 1 milyar baht (US $ 29.9 yuta) wiwit dibukak pungkasan wulan lan tekan saiki nampani udakara 17,000 wong internasional, dene total tamu hotel 335,000 wis dipesen ing wulan Juli-September.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar