SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Kabar Olahraga Industri Hospitality News Keslametan Blanja Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Pengunjung ngalami watesan perjalanan anyar kanggo Hawaii

Wisata Hawaii
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Salah sawijining tujuan plancongan lan wisata paling rame ing Amerika Serikat yaiku Hawaii, sing dikenal minangka Aloha Negara Kanthi cedhak karo 30,000 wong sing teka saben dinane, hotel kebak lan infeksi COVID-19 nyebar kaya sadurunge.

Print Friendly, PDF & Email

Watesan lelungan anyar kanggo Hawaii (dianyari)

  1. Hawaii ngalami infeksi COVID paling akeh wiwit wiwitan pandemi. Nomer sing paling dhuwur kasebut ora dianggep kasunyatan manawa 60.8% pedunung Negara kasebut divaksinasi kanthi lengkap.
  2. Nomer cathetan pengunjung domestik saben dina teka ing Aloha Negara, njaga hotel, toko lan restoran sing kebak.
  3. Napa akeh wong sing pengin ngunjungi Hawaii. Malah Otoritas Pariwisata Hawaii ora ngerti lan tetep meneng, nyoba golek cara supaya ora turis bisa lelungan menyang Aloha Negara.

CTingkat infeksi OVID saiki metu saka kontrol ing Negara Bagian AS ing Hawaii - lan iki nguwatirake.

"Kita kudu nurunake kasus kasus saiki liwat Dina Buruh, yen ora bakal ana korban jiwa sing ora prelu lan tragis," ujare Green ing postingan Facebook lan Instagram esuk iki.

Letnan Gubernur Green dikumandhangake dening Gubernur Hawaii David Ige sing nuduhake manawa ana watesan maneh sing kasedhiya. Dheweke ujar manawa pengumuman bisa digawe ing dina Jumuah. EWatesan sing dikarepake bisa nyuda jumlah wong sing diidini, ing acara, nongkrong ing pantai, restoran, lan toko.

Ing skenario paling ala, bisa meksa papan supaya ditutup maneh.

Klik kene kanggo nganyari lan ngerti apa sing diputus Gubernur Ige lan langkah-langkah saiki kanggo nyuda jumlah virus.

Iki minangka warta sing ora apik kanggo industri pariwisata sing berkembang pesat sing saiki ana ing Negara Bagian kasebut. Nalika ditutup kanggo lelungan internasional, pariwisata domestik saiki wis luwih dhuwur dibandhingake karo jumlah pra-koval.

Malah kanthi jumlah infeksi sing akeh banget, angka korban nganti saiki saya kurang.

Ing dina Minggu ana wong sing tilar donya lan 437 kasus kacathet, lan 9 wong liyane ing rumah sakit sing nggawa rumah sakit nganti 2848.

Ringkesan vaksin Hawaii COVID-19 paling anyar ujar yen 1,784,678 dosis vaksin wis diterbitake liwat program distribusi negara bagian lan federal ing dina Minggu, nganti 10,118 wiwit dina Jumuah. Pejabat kesehatan ujar manawa 60.8% populasi negara saiki divaksinasi, lan 68.3% wis nampa paling ora siji dosis.

Pengunjung kudu ngliwati Program Plancongan Aman sadurunge diidini mlebu Hawaii.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

25 Komentar

  • Dadi sampeyan duwe pola infeksi sing padha karo Texas sing beda banget karo lockdown lan masking– dadi sampeyan mikir bakal menehi prabédan yen sampeyan wiwit mbatesi? Mungkin ana sing kudu ngerti ilmu pengetahuan. Kita wis siyap mbatalake lelungan kulawarga gedhe ing wulan Januari nganti Hawaii– Sing bakal luwih saka 20,000 ing perekonomian lokal - kepingin weruh pirang-pirang wong liya sing mikir bab sing padha?

  • Ayo padha kabeh bali menyang meja lan mutusake kabeh supaya bisa maneh kanggo ngumbah tangan, lan ngresiki, nanging luwih-luwih, njupuk pancegahan lan njaga jarak. Perlu dieling-eling: entuk sayuran lan rempah-rempah sing luwih akeh kanggo diet, srengenge lan olahraga. Sawatara ing pandonga, lan ayo padha nguripake maneh marang Gusti Allah kanthi ngajeni sapa sejatine lan njaluk marang Gusti Allah sing ngutus Putraning YESUS mati kanggo kita, uga bisa nylametake kita. Yen kita bakal ngasorake awake dhewe ing ngarsane, nuli lunga saka dalan sing dituju lan ngupaya marang pasuryane, mula dheweke bakal ngrungokake saka swarga lan bakal ngapura dosa kita lan marasake tanah kita. Manungsa duwe peranan sing luwih gedhe kanggo manunggaling Gusti. Gusti Allah mberkahi Amerika ~ Hawaii lan kabeh bagean ing bumi.
    Ayo perang bebarengan iki✓!

  • Watesan ora bakal mbantu. Hawaii ditutup pirang-pirang wulan lan virus isih bisa urip. Padha karo virus liyane. Jarum utawa topeng ora bakal nyegah sampeyan lara, mangan sing sehat lan olahraga bakal luwih becik ... nanging sejatine, dina sampeyan dietung dening Gusti Allah, Ora ana sing bisa nambah umure. Dheweke berdaulat lan ora ana rambut sing tiba ing endhas sampeyan tanpa idin.

  • Adhedhasar data kasebut, aku ngerti lonjakan kasus Covid utamane amarga warga Hawaii plancongan lan nggawa ing omah.