24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Caribbean Warta Pamrentah Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Reggae terus! Pariwisata Jamaika Aman sanajan ana peraturan anyar ing Kurfew

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kanthi sawetara resor sing paling aman ing donya kayata klompok Sandal lan Pantai, pariwisata ing Jamaika dijangka terus berkembang sanajan ana peraturan kurva anyar sing diumumake dina iki dening PM Jamaika Michael Holness.

Print Friendly, PDF & Email
  • Dibandhingake karo Amerika Serikat panyebaran COVID-19, jumlah pati, Jamaika isih apik. Diitung saben yuta pedunung Jamaika ana ing posisi 123 ing jagad iki, dibandhingake karo posisi Amerika Serikat 14.
  • Jamaika paling ora ngatur 369,960 dosis vaksin COVID nganti saiki. Yen kabeh wong butuh 2 dosis, cukup kanggo vaksin 6.3% saka pedunung negara kasebut. Iki nomer kurang dibandhingake karo tingkat luwih saka 50% kanggo Amerika Serikat.
  • Sajrone minggu kepungkur dilaporake, Jamaika rata-rata udakara 4,933 dosis diwenehake saben dina. Ing tingkat kasebut, butuh wektu luwih suwe dina 120 kanggo ngatur cukup dosis kanggo 10% populasi liyane.

Nalika wates isih mbukak nalika semana, lan pariwisata bali ing negara Pulo Karibia iki, kurfew anyar diwiwiti wiwit tanggal 11 Agustus nganti 31 Agustus.

Krasa nguwatirake, iki bisa uga ora dadi bedane gedhe kanggo pengunjung sing seneng plancongan Jamaika ing pirang-pirang resort kalebu Sandal, nanging minangka peringatan sing jelas dening Perdana Menteri Jamaika, Michael Holness, yen ancaman COVID-19 iku nyata lan lagi dirampungake.

Departemen Luar Negeri AS ndhesek warga Amerika sing plancongan ing Jamaika supaya divaksinasi sadurunge lelungan.

Pusat Pengendalian lan Pencegahan Penyakit (CDC) AS wis ngetokake Kesehatan Plancongan Level 3 Wara-wara kanggo Jamaika amarga COVID-19, nuduhake level COVID-19 sing dhuwur ing negara kasebut. Iki ujar: "Risiko sampeyan kena COVID-19 lan ngalami gejala parah bisa uga luwih murah yen sampeyan divaksinasi kanthi Vaksin resmi saka FDA. "

Dina iki, Perdana Menteri Jamaika Andrew Holness ngumumake protokol Covid-19 sing direvisi miturut Undhang-undhang Manajemen Risiko Bencana.

Ngomong ing konferensi pers digital dina iki, Holness ujar manawa langkah-langkah anyar bakal ditrapake kanggo wektu telung minggu wiwit Rebo, 11 Agustus nganti 31 Agustus.

Dheweke ngumumake yen wiwit tanggal 11 Agustus, jam kurf saben wengi bakal diwiwiti jam 7 sore nganti jam 5 esuk wiwit dina Senen nganti Jumuah.

Dina Setu, jam kerja jam buka jam 6 sore nganti jam 5 esuk dina candhake, lan dina Minggu jam tundha jam 2 sore nganti jam 5 esuk dina sabanjure. 

Usaha kudu ditutup sakjam sadurunge jam tundha.

Langkah-langkah liyane saiki dibeberke perdana menteri.

Wiwit dina Kamis kepungkur, jumlah COVID-19 kasus saben dina wis ngluwihi 200, lan sajrone telung dina, luwih saka 300 kasus. Rumah sakit uga ngalami tekanan amarga papan amben diwatesi.

Sadurunge, Holness nglukis gambaran surem kahanan COVID-19 ing Jamaika kanthi ngumumake yen 1,903 kasus virus anyar kacathet ing antarane tanggal 1 Agustus lan 8 Agustus.

Asile, 238 kasus COVID wis kacathet rata-rata saben dina.

Holness nyalahake munggahnya wong-wong Jamaika sing ora netepi protokol COVID-19, kalebu jarak sosial lan manut langkah-langkah kurva.

"Prilaku kaya iki bakal nyebabake ana kasus," ujare, nalika nyathet manawa Pamrentah wis ngantisipasi kenaikan kasus, nyebabake langkah-langkah penahanan virus sing saya suwe.

eTurboNews nyedhaki Hon. Menteri Pariwisata Edmund Bartlett kanggo klarifikasi, nanging ora bisa nampa wangsulan, lan bakal nganyari maneh wis dingerteni.

Ora ana sing aman nganti kita kabeh aman ora mung penilaian dening Presiden AS Biden, nanging uga dening Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata Jamaika. Dheweke yakin manawa distribusi vaksin global kanggo kabeh wong dadi kuncine. Pak Bartlett ngupayakake kerugian saka negara-negara khusus ing industri pariwisata lan pariwisata, kayata Jamaika amarga ora bisa nambah distribusi vaksin.

Andrew Michael Holness sing paling mulya kaping pisanan dipilih dadi Anggota Parlemen (MP) kanggo makili Konstituensi West Central St. Andrew ing taun 1997, ing umur 25. Saiki ing jabatan kaping papat berturut-turut dadi MP, Pak Holness dadi nomer sanga ing Jamaika Perdana Menteri sawise Partai Buruh Jamaika ngalahake Partai Nasional Rakyat ing poling tanggal 25 Februari 2016.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar