24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Kabar Olahraga India Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Mabur Saka India menyang Kanada Tetep Ora Ana

Mabur Saka India menyang Kanada Tetep Ora Ana
Mabur Saka India menyang Kanada Tetep Ora Ana
ditulis dening Harry Johnson

Transport Kanada nyebarake Kabar menyang Airmen (NOTAM) sing matesi kabeh penerbangan penumpang komersial lan pribadi langsung menyang Kanada saka India nganti 21 September 2021

Print Friendly, PDF & Email
  • Transport Kanada ngluwihi watesan penerbangan langsung saka India.
  • Operasi mung kargo, transfer medis utawa penerbangan militer ora kalebu.
  • Penumpang sing mangkat India menyang Kanada liwat rute sing ora langsung kudu entuk tes pra-keberangkatan COVID-19 sing valid saka negara katelu.

The Pamrentah Kanada prioritas kesehatan lan safety kabeh wong ing Kanada kanthi terus njupuk pendekatan adhedhasar risiko lan ngukur mbukak maneh tapel wates. Pendekatan fase Kanada kanggo nyuda langkah-langkah wates diwenehake kanthi ngawasi data lan bukti ilmiah sing kasedhiya, kalebu tingkat vaksinasi warga Kanada lan kahanan epidemiologis sing luwih apik.

Mabur Saka India menyang Kanada Tetep Ora Ana

Adhedhasar saran kesehatan umum paling anyar saka Badan Kesehatan Publik Kanada, Transport Kanada nyebarake Kabar kasebut menyang Airmen (NOTAM) sing matesi kabeh penumpang komersial lan pribadi langsung penerbangan menyang Kanada saka India nganti 21 September 2021, jam 23:59 EDT. Kabeh penerbangan penumpang komersial lan pribadi langsung menyang Kanada saka India tundhuk NOTAM. Operasi mung kargo, transfer medis utawa penerbangan militer ora kalebu.

Kanada Transport uga nambah sarat sing ana gandhengane karo tes molekul COVID-19 sadurunge lelungan negara katelu kanggo para plancong menyang Kanada saka India liwat rute sing ora langsung. Iki tegese para penumpang sing mangkat India menyang Kanada liwat rute sing ora langsung bakal tetep dibutuhake kanggo njupuk tes pra-keberangkatan COVID-19 sing valid saka negara katelu - kajaba India - sadurunge nerusake perjalanan menyang Kanada. 

The Pamrentah Kanada terus ngawasi kanthi tliti kahanan epidemiologis, lan bakal kerja bareng karo Pamrentah India lan operator penerbangan kanggo mesthekake prosedur sing tepat ditindakake supaya bisa ngasilake pesawat langsung kanthi aman yen wis sah.  

Nalika Kanada terus tren ing arah sing bener, kahanan epidemiologis lan cakupan vaksinasi ora padha ing saindenging jagad. Pamrentah Kanada terus menehi saran marang wong Kanada supaya ora lelungan sing ora penting ing njaba Kanada - lelungan internasional nambah risiko kena COVID-19 lan variane, uga nyebar menyang wong liya. Langkah-langkah wates uga tetep diganti nalika kahanan epidemiologis berkembang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar