24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Mesir Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Breaking News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Penerbangan saka Rusia menyang Mesir Resume Resor Laut Abang

Penerbangan saka Rusia menyang Mesir Resume Resor Laut Abang
Penerbangan saka Rusia menyang Mesir Resume Resor Laut Abang
ditulis dening Harry Johnson

Rusia nerusake penerbangan langsung menyang resort Laut Merah Mesir, Hurghada lan Sharm el-Sheikh, mungkasi larangan sing suwene meh nem taun sawise jeblugan maskapai Rusia sing mateni kabeh 224 wong ing kapal kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Telung penerbangan langsung saka Moskow teka ing rong kutha resor Mesir, Senin.
  • Hurghada nampani rong penerbangan turis saka Rusia.
  • Sharm el-Sheikh nampi penerbangan kaping pisanan saka Rusia sajrone 6 taun.

Menteri Penerbangan Sipil Mesir ngumumake ana telu penerbangan langsung saka Moskow teka ing rong kutha resor Mesir wingi, karo Hurghada nampani wong loro lan Sharm el-Sheikh dadi tuan rumah liyane.

Penerbangan saka Rusia menyang Mesir Resume Resor Laut Abang

Rusia pungkasane mungkasi larangan penerbangan Mesir sing wis meh enem taun, sawise jeblugan jet penumpang Rusia sing mateni kabeh 224 wong ing kapal, lan nerusake penerbangan langsung saka Moskow menyang Resor Laut Merah Mesir, Hurghada lan Sharm el-Syekh ing dina Senin.

"Telung penerbangan kasebut minangka wiwitan tahap anyar kanggo nerusake pariwisata Rusia menyang rong kutha resor Laut Merah Langkawi lan Sharm El-Sheikh, "ujare Menteri Penerbangan Sipil Mesir ing sawijining pernyataan.

Pesawat Rusia disambut kanthi salam banyu upacara minangka tradhisi nampa penerbangan anyar sawise kebangkrutan, dene staf bandara nampa pengunjung kanthi mawar, souvenir, lan musik folklor.

Penerbangan langsung menyang resor Laut Merah minangka suplemen penerbangan saben dina sing ana ing antarane Kairo lan Moskow, kanthi tujuan narik turis Rusia sing paling akeh menyang Mesir, ujare Abul-Enein, CEO EgyptAir Airlines.

Ana pitung penerbangan Mesir langsung menyang kutha resor Laut Merah saben minggu, lan masing-masing bisa nampung 301 penumpang kanggo memenuhi permintaan turis Rusia sing dikarepake, dene maskapai penerbangan Rusia ngatur limang penerbangan kanthi durasi sing padha, jarene.

Rusia dadi salah sawijining pasar turis sing paling penting ing Mesir, amarga turis menyang Mesir ngluwihi 3.1 yuta ing 2014, meh 33 persen saka total turis mlebu taun kasebut, ujare Lamia Kamel, asisten. menteri Pariwisata lan Antiquities kanggo Promosi.

Dheweke negesake manawa kabeh staf ing hotel, area hiburan lan museum wis divaksinasi marang COVID-19.

"Turis Rusia seneng bali menyang Hurghada lan Sharm el-Sheikh kanggo nikmati pesisir sing cerah, cuaca sing apik banget, uga kegiyatan segara," ujare Kamel.

Aliran turis luwih akeh bakal nyumbang kanggo nggawe lapangan kerja ing Mesir, utamane nalika pandemi, kanthi jumlah penerbangan langsung saka Rusia menyang Hurghada lan Sharm el-Sheikh pungkasane mundhak dadi 20 saben minggu.

Ing wulan Oktober 2015, Rusia nundha penerbangan langsung menyang bandara Mesir sawise pesawat Rusia mabur ing Utara Sinai. Wiwit kuwi, Mesir wis ngupayakake nganyarke langkah keamanan lan keamanan ing kabeh bandara ing saindenging negara.

Ing wulan April 2018, Rusia nerusake penerbangan antarane Moscow lan Cairo, nanging tetep nglarang penerbangan menyang Hurghada lan Sharm el-Syekh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar